Kiltsi lennuväljal tuleb jõulueelne rahvasprindivõistlus

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

rahvasprint_20150120

Et viimane võistlus oli septembris, registreerus jõulusprindile üle saja osavõtja. ARVO TARMULA, ARHIIV

Laupäeval, 19. detsembril tuleb Kiltsi lennuväljal 2016. aasta hooaja esimene kolme sarjaga rahvasprindietapp. Et lennuvälja kasutamise kord on muutumas, võib see jääda Kiltsi sprindi viimaseks.

Korraldajate üllatuseks registreerus üle saja võistleja. Osavõturohkuse üks põhjus võib olla, et tükk aega pole võistlusi olnud, viimane oli septembris.

Kolm kõige suurema osalusega klassi on 2WD-V; 2WD-S ja SU. Seal võistleb üle poole võistlejaist. Nimekirjas on hulga vanu võistlejaid, aga on ka uusi tulijaid.

Registreerimine algab kell 8 ja kell 10.30 peaks startima esimene võistlusauto. Sõidetakse kolm vooru, kahe vooru parema tulemuse liitmisel selguvad klassi parimad.

Läänlasi on stardis 24 ja  alati on meie sõitjail olnud asja ka kiiremate hulka. Esialgne stardinimekiri tuleb üles sellel aadressil.

Korraldajad loodavad ilusat ilma ja panevad pealtvaatajaile südamele, et kuulataks, kus  kohtunikud lubavad olla ja kus on ohtlik.  Kohapeal on toitlustaja. Võistlus on pealtvaatajaile tasuta.

Kalle Kruusma

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments