Priinits ja Novosjolov jõudsid GP-etapil esikümnesse

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Sten priinits. Arvo tarmula

Sten Priinits sai Dohas GP-etapil kuuenda koha. ARVO TARMULA

Vehklejad Sten Priinits ja Nikolai Novosjolov jõudsid Dohas epeevehklemise GP-etapil kümne parema hulka. Veerandfinaali tüürinud Priinits teenis lõpuks kuuenda koha, Novosjolov oli üheksas, teatas ERR.

Novosjolov alistas avaringis Pekingi olümpiavõitjast itaallase Matteo Tagliarioli 15:9 ja kohtus järgmisena sakslase Niklas Multereriga. Priinits sai jagu Iisraeli esindajast Ido Herpest 11:10 ja läks kokku sakslase Constantin Böhmiga.

Teises ringis said mõlemad eestlased kindlad võidud. Novosjolov alistas Multereri 15:6 ja läks 16 hulgas kokku hollandlase Bas Verwijleniga. Priinits sai jagu Böhmist 10:4 ja läks kokku itaallase Andrea Baroglioga.

1/8-finaalis sai Priinits Barogliost jagu 15:13 ja kohtus veerandfinaalis venelase Vadim Anohhiniga. Novosjolov aga kaotas Verwijlenile 10:12 ja langes konkurentsist ja oli üheksas.

Veerandfinaalis pidi Priinits lisaajal tunnistama Anohhini 9:8 paremust ja see tähendas talle kokkuvõttes kuuendat kohta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments