Saaremaa Laevakompanii kaotas vaidluse Lääne maavalitsusega

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

ormsö8

Ormsö on ammu valmis ja ajutise lepinguga liinil, aga Lääne maavalitsuse kõik katsed operaatorihange lõpule viia on takerdunud kohtuvaidlustesse. ARVO TARMULA

Lääne maavalitsusega Vormsi reisiparvlaevaliini operaatorihanke pärast kohut käiv Saaremaa Laevakompanii kaotas Tallinna halduskohtus.

Tallinna halduskohus jättis Saaremaa Laevakompanii kaebuse rahuldamata ja kohtukulu menetlusosaliste kanda.

27. novembril langetatud otsusele võib esitada apellatsioonkaebuse Tallinna ringkonnakohtule hiljemalt 7. detsembriks. Eilseks ei olnud kohus apellatsioonkaebust saanud, ütles halduskohtu pressiesindaja Anneli Vilu.

Saaremaa Laevakompanii ei olnud rahul lihtsustatud korras läbi viidud riigihankega, mille kaudu otsib maavalitsus Sviby-Rohuküla-Sviby reisiparvlaevaliinile operaatorit.

Praegu peab Saaremaa Laevakompanii Rohuküla ja Sviby vahel Ormsöga ühendust ajutise lepingu alusel. See leping lõpeb 31. märtsil.

 

 

 

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments