Tugev tuul ja kõrge veetase takistavad ikka veel parvlaevaliiklust

Kaie Ilves

kaie@le.ee

IMG_7541

Torm Rohuküla sadamas. Arvo Tarmula foto

Ennelõunal ei toimunud tugeva tormituule tõttu mandri ja Hiiumaa vahel ühtegi ülesõitu – kell  14.00 väljus St Ola Rohukülast Heltermaale, kuid edasised väljumised sel liinil pole kindlad.

St Ola tegi kell 14 ülesõidu Rohukülast Heltermaale, kus on parvlaeval turvalisem tugeva tuulega seista.

Tugev tuul ja hoogsalt tõusnud merevee tase takistavad lähitundidel Hiiumaa ja Vormsi parvlaevaliinidel sõitmist.

Kuivastu-Virtsu liinil ülesõidud toimuvad. 

Ilmateenistus on andnud välja teise astme tormihoiatuse – Saaremaal ja Hiiumaal puhub lõuna- ja edelatuul puhanguti 25-30 m/s, mandril ulatub tuule kiirus 22 m/s.

Väinamere Liinid soovitab reisijatel enne sadamasse sõitmist vaadata operatiivinfot veebilehelt www.tuulelaevad.ee või nutirakendusest Tuulelaevad, kuhu on koondatud kõige värskem info otse sadamakassadest nii parvlaevagraafikute kui ka väljumiste osas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Volli
8 aastat tagasi

Haapsalu veetaseme langusestsuudate kirjutise teha aga Tugev tuul ja kõrge veetase takistavad ikka veel parvlaevaliiklust on ikka esiuudis, vaatamata sellel, et parvlaevaliiklus on taastunud juba enne Haapsalu veetaseme languse algust.