Martna volikogu liige vaidlustas volikogu otsuse

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Martna uus volikogu (12) Indrek Urmas Arvo Tarmula

Indrek Urbas. Arvo Tarmula foto

Martna volikogu vaatab tänasel istungil läbi volikogu liikme Indrek Urbase vaide talle umbusalduse avaldamise kohta.

Tänavu juulis algatasid volikogu liikmed Ene Pallas, Vello Pukk, Merilin Saska ja Halja Veersalu umbusalduse revisjonikomisjoni toonasele aseesimehele Indrek Urbasele. Volinikud panid Urbasele süüks, et too on tagasiulatuvalt püüdnud muuta revisjonikomisjoni koosoleku protokolli, rikkunud sellega valla mainet ja teda ei saa enam usaldada.

Oktoobris esitas Urbas vastulause umbusalduse algatamise kohta. Urbas on seisukohal, et ta on revisjonikomisjoni aseesimehena lähtunud õigusaktidest ja valla mainet pole ta kahjustanud. Samal istungil jäi Urbas volikogu otsusega revisjonikomisjoni aseesimehe kohast ilma, põhjuseks usalduse kaotus.

Nüüd on Urbas esitanud volikogu otsuse kohta vaide ja taotleb selle tühistamist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kohalik
8 aastat tagasi

Viimased pingutused veel seal kandis… Aga ise naad valisid selle tee, kui eelmise liitumise rongi pealt maha hüppasid. Eelmisel korral oleks olnud asju mille üle oleks saanud kaubelda ja nõuda, aga nüüd on olukord ikka hoopis teine. Kas pannakse vägisi kellegiga kokku, või liigutakse mõne naabri juurde, ja nime siin naad enam valida ei saa jne. 🙂

k
8 aastat tagasi

Tubli,tuleb tuulutada..

2.kodanik
8 aastat tagasi

On see siis nüüd umbusaldus revisjonikomisjoni aseesimehele Urbasele või volikogu esimehele Urbasele?