Lääne maavalitsus liisis piletikontrolöridele auto

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Peugeot-5008_2014_800x600_wallpaper_04Peugeot 5008. Foto: Netcarshow.com

Lääne maavalitsus liisis uue auto, Peugeot 5008. Auto igakuine liisingumakse on 92,2 eurot. Auto enda hind on 19 290 eurot.

„Uus auto osteti ühistranspordi inspektoritele töö tegemiseks. Neil tuleb mööda maakonda sõita ja kontrolle teha. Varasemalt kasutasid nad selleks oma isiklikke autosid,” ütles Lääne maavalitsuse avalike suhete peaspetsialist Maris Saar.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
einoh
8 aastat tagasi

jälle mingi asendustegevus ja tobeduse bussimine, tule taevas appi.

arvamus
8 aastat tagasi

Palun ka selgitust, see kuumakse on ikka väga väike. Peab vist OÜütama hakkama, sest lihtinimesele sama kalli auto ostmine tähendaks tunduvalt suuremat kuumakset.

Mina
8 aastat tagasi

Kuidas on võimalik liisida ligi 20 000 maksvat autot kuumaksuga 92,20, mis teeb viie aastase liisingu perioodiga tagasimakseks 5532 .- eurot ilma intressi arvestmata? Kas Lääne Maavalitsus oleks nii hea ja ütleks ka meile, tava kodanikele, kuidas ära kaotada ülejäänud 14 000.- eurot? Me sooviks ka kasutada sellist liisingut kus auto hinnast pead maksma ainult 25 %

Aitähh….

ahv
8 aastat tagasi

92 eeurot kuus? 10 aastane liising või?

Ei
8 aastat tagasi
Reply to  ahv

Ei. 20 aasane

Anonüümne
8 aastat tagasi

mis see siis on, eraettevõtja jaoks aktsepteerib riik AINULT kaubikuid tööautona, piletikontrolöridel on aga sõiduautot vaja??

Jrg näide
8 aastat tagasi

liiga kallis…milleks?

jänes
8 aastat tagasi

kui jänes bussist välja tõstetakse, siis äkki sõidutab inimlik kontrolör “eksinu” isegi sihtkohta kui see tarbeauto ruumikas on nagu eelpool teatakse rääkida. Nii saab ka lisaks korraloomisele veel eksinuga vestelda ja ta õigele teele juhatada.

jänes
8 aastat tagasi

miks nad bussiga ei sõida.

bussiga
8 aastat tagasi
Reply to  jänes

on väga ebamugav, ei saa poes käia ja isiklikuks tarbeks kasutada ja muidugi nüüd hakkavad miljonid kassasse laekuma ja jänesed värisege

Tark valik
8 aastat tagasi

Hea tarbeauto selle raha eest. Vaikne ja ruumikas. Kestab hästi.