Kirjalik enampakkumine

Kylaline

info@le.ee

Lihula Vallavalitsus müüb kirjalikul enampakkumisel sõiduauto Suzuki SX4 (tehasetähis TSMEYB21S00144524, riiklik registreerimismärk 615 AYC, sõiduki registreerimistunnistus EB491454) alghinnaga 3500 (kolm tuhat viissada) eurot. Sõiduki kohta on peetud hooldusraamatut, esmane registreerimine toimus 8.12.2006. a, läbisõit 202 000 km.
Enampakkumisest võivad osa võtta kõik füüsilised ja juriidilised isikud, kes esitavad läbiviijale kinnised ümbrikud pakkumisega, millele on kirjutatud „Kirjalik enampakkumine” ja on märgitud enampakkumisele pandud objekti nimetus (Suzuki SX4) hiljemalt kell 10 10.12.2015 Lihula Vallavalitsusse, aadressil Jaama 1, Lihula linn, Lihula vald.
Pakkumine peab sisaldama:
1. täielikke andmeid pakkuja kohta (füüsilise isiku puhul nimi, isikukood või sünniaeg, elukoht ja aadress; juriidilise isiku puhul nimi, registrikood ja asukoht) ja kontaktisiku sidevahendi numbrit;
2. nõusolekut osalemiseks enampakkumises esitatud tingimustel ja müüdava vara ostmiseks enampakkumisel kehtestatud tingimustel;
3. dokumente enampakkumises osalemiseks ettenähtud osavõtumaksu ja tagatisraha tasumise kohta;
4. sõnade ja numbritega kirjutatud pakutud ostusummat;
5. pakkumise tegemise kuupäeva, esitaja allkirja, juriidilise isiku ja füüsilise isiku esindaja puhul volikirja.
Kinnitada tagatisraha suuruseks 350 (kolmsada viiskümmend) eurot ja osavõtumaksu suuruseks 35 (kolmkümmend viis) eurot. Enampakkumise tagatisraha ja osavõtumaks peab olema laekunud Lihula Vallavalitsuse arveldusarvele nr EE341010602005099006 SEB, EE762200221034639226 SWEDBANK või vallavalitsuse kassasse hiljemalt 10.12.2015 kell 10.
Enampakkumise avamine toimub 10.12.2015 Lihula Vallavalitsuse ruumides Lihula vald Lihula linn Jaama 1 algusega kell 11.
Tagatisraha võetakse arvesse enampakkumise võitjaga müügilepingu sõlmimisel, teistele enampakkumises osalejatele tagastatakse tagatisraha nende poolt näidatud pangaarvele 5 kalendripäeva jooksul arvates enampakkumise toimumise tulemuse kinnitamisest. Osavõtumaksu ei tagastata. Kirjalike pakkumuste võrdsusel eelistatakse pakkujat, kelle pakkumus registreeriti varasema kuupäeva ja kellaajaga. Juhul, kui enampakkumise võitja loobub müügilepingu sõlmimisest, on vallavanemal õigus sõlmida müügileping paremuselt järgmise pakkumuse esitanud pakkujaga. Enampakkumise võitjale müügilepingu sõlmimisest loobumisel tagatisraha ei tagastata. Kui suuruselt teise pakkumise teinud isik ei ole enam huvitatud lepingu sõlmimisest, tunnistatakse enampakkumine nurjunuks. Pretensioonid ja kaebused enampakkumise läbiviimise kohta esitada Lihula Vallavalitsusele 3 tööpäeva jooksul arvates enampakkumise läbiviimise päevast.
Enampakkumise võitjaga sõlmitakse notariaalne müügileping hiljemalt kolme kuu jooksul arvates enampakkumise tulemuste kinnitamisest Lihula Vallavalitsuse poolt. Notaritasu tasub ostja. Müügilepingu sõlmimise aluseks on Lihula Vallavalitsuse korraldus enampakkumise tulemuste kinnitamise kohta. Ostuhind kuulub tasumisele rahas enne müügilepingu sõlmimist.

Lihula Vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments