Asuküla raamatukogu 95. sünnipäeva külaline on Maire Aunaste

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

IMG_4540Asuküla raamatukogu saab 95.aastaseks. Foto: arhiiv

Sel laupäeval tähistab Asuküla raamatukogu oma 95. sünnipäeva.

Kõik külalised on Asuküla koolimajas asuvasse raamatukogusse oodatud alates kella 13-st. Raamatukodu juhataja Imbi Sildaru ütleb selle tähtsa päeva puhul mõned avasõnad ja annab ülevaate raamatukogu ajaloost. „95 aastat on raamatukogule selline päris väärikas iga." 

Kella 14 paiku astub sünnipäevakülaliste ette aga Maire Aunaste, kes vahetas hiljuti teleajakirjaniku ameti poliitiku oma vastu.

„Ta ei ole kutsutud meile kui poliitik – poliitikast me rääkima ei hakka. Me kutsusime ta külla kui kirjaniku, kes on kirjutanud kolm raamatut. Nendest ta räägibki – oma elust Ameerikast ja naise rollist ühiskonnas,“ ütles Sildaru.

Esimese raamatu „Iseennast kuulates“ kirjutas Aunaste 1997. aastal. 2008. aastal avaldas Aunaste raamatu „Viis aastat peidus“, mis räägib tema USA-s veedetud aastatest. 2009. aastal ilmus tema kolmas raamat „Mitte ainult meestest“, mis on eneseirooniline tagasivaade autori elukoolitundidele inimestest, armastusest ja tööst.

Sildaru sõnul langes valik Aunastele seepärast, et tegemist on värvika ja huvitava isiksusega. „Ta oli väga lahkesti nõus tulema ja andis oma nõusoleku kohe, kui kutse kätte sai,“ lisas Sildaru.

Pärast Aunaste ülesastumist ootab külalisi kohvilaud ja orienteeruvalt kella 16.30 paiku süüdatakse Asuküla raamatukogus ka advendiküünal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ardo
8 aastat tagasi

Ei noh, mida kõike siin ilmas ei juhtu….VÄRVIKS JA HUVITAV ISIKSUS eriti poliitikas. Õnnitlused tema valijatele…

Tont.
8 aastat tagasi

Ja siis ? See USA tundub erinevalt Eestist,kus iga illegaal tasuta elamisele vòetakse, olema yldse ùks vàga korrumpeerunud ning inimvaenulik riik. On viimane aeg panna iga prùgikasti kòrvale kolmeliitrine purk annetuste jaoks…?

räägib
8 aastat tagasi

kuidas immigratsiooni seadust rikkus ameerikas ja välja saadeti