Elion: internetikatkestuse kahju on võimatu hüvitada

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

elion kraav

Eesti Telekomi kaablipaigaldustööd Haapsalus Sadama tänaval. ARVO TARMULA

Elioni pressiesindaja Raigo Neudorf ütles, et Elioni teenused oli häiritud esmaspäeva õhtul 19:08-22:48.

„Tehnilise rikke tõttu olid häiritud osade Elioni klientide teenused, nutiTV, internet ja VoIP kõneteenus, Haapsalus ja Läänemaal,” märkis Neudorf.

Neudorf lisas, et häiritutud oli ka EMT mobiiliside, sest rikke tõttu ei töötanud Läänemaal neli mobiilset tugijaama. Rike mõjutas kokku 1129 kliendi ühendust.

„Lokaalse rikke likvideerimine võttis veidi aega, sest selle kõrvaldamiseks tuli Tallinnast tuua varuosa. Peale selle paigaldamist taastus ka kõigi teenuste töö. Praegu on käimas rikke põhjuse täpsem analüüs,” ütles Neudorf.

„Teenuse mittetoimimisest tingitud moraalset ja emotsionaalset kahju on kahjuks võimatu mis tahes moel hüvitada ning saame ainult teha kõik endast sõltuva, et edaspidi sellised probleemid ei korduks. Elion palub kõigilt klientidelt vabandust ebamugavuste pärast ja tänab mõista suhtumise eest,” lisas Neudorf.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
paliverelane
8 aastat tagasi

Meil on ka varemalt esinenud interneti kadumist mitmel korral ja üsna pikaks ajaks, mitmeks tunniks . Aga mina küll ei ole arvest mingit mahaarvamist saanud ! Helistasin toona 165 -le , aga sealt vastati lakooniliselt ( automaatvastaja ilmselt ) , et internet taastub sel ja sel kellaajal . Nad ju teavad oma aparaatidega , kus internet ja telepilt puudub , miks nad siis mulle ei kompenseeri olematut teenust ?! Maksan igakuiselt ju 30 € ja hea meelega maksaksin natukene vähem , kui mul selline õigus oleks !

Klient
8 aastat tagasi

Mismõttes võimatu hüvitada ?? , seletage see nüüd lahti , Elion , see interneti kadu pole nüüd küll esmakordne probleem , tehke lõpuks oma asjad ikka niivõrd korda et tõrkeid ei juhtuks . eelmine kord vähemalt võtsite kuumaksest mingi osa maha ju ,miks nüüd ei saa hüvitada

Elioni klient
8 aastat tagasi

Loodan, Elioni poolt mõistvale suhtumisele kui ei maksa korraga tervet arvet ära. Vabandan ebamugavuste pärast. Tegelen põhjuse leidmisega.