Mihhail Stalnuhhin: kandideerin Keskerakonna esimeheks toetusena Kadri Simsonile

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Mihhail Stalnuhhin, riigikogu albumMihhail Stalnuhhin. Foto: riigikogu

Riigikogu liikmed Mihhail ja Valeri Korb seadsid täna Keskerakonna esimehena üles Mihhail Stalnuhhini, kes on Korbide ettepaneku ka vastu võtnud, teatas Keskerakond.

Stalnuhhini sõnul aitab tema kandideerimine kaasa juba Kadri Simsoni poolt algatatud laiapõhjalisele arutelule. Stalnuhhin lisas, et oma kandidatuuri näeb ta ennekõike toetusena Kadri Simsonile.

„Kadri Simson on algatanud väga õige arutelu, kuidas kaasata senisest enam inimesi erakonna juhtimise juurde. Samuti vajame edasiminekut Eesti eri kogukondade ühendamise osas. Ma näen Simsonis tahet selle nimel pingutada ning soovin omalt poolt taolise debati laienemisele kaasa aidata,“ lausus Mihhail Stalnuhhin.

Stalnuhhin lisas, et Keskerakond on muutunud liialt Tallinna keskseks ja piirkonnad on pandud väga raskesse seisu.

"Erakond peab muutuma tugevamaks kõikjal üle Eesti. Ühtlasi olen ma Kadri Simsoniga nõus, et erakonna juhtpositsioonidel peab olema ka vene rahvusest inimesi. Oma kandidatuuriga väljendan ma talle toetust,“ märkis Stalnuhhin.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments