Täna on Lihulas kaitseliidu suur aastapäevapidu

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

lihula kultuurimaja

Laupäeva pärastlõunal võõrustab Lihula kultuurimaja paarisadat kaitseliitlast üle Eesti. ARVO TARMULA

Laupäeval on Lihula kultuurimajas kaitseliidu ülema brigaadikindral Meelis Kiili vastuvõtt, kuhu on kutsutud paarsada tublimat kaitseliitlast üle Eesti.

„Kavas on aastapäevakõne, autastamine ja pärast kontsert,” ütles kaitseliidu pressiohvitser Tanel Rütman.

Lääne malevast tunnustab Meelis Kiili seitset kaitseliitlast. Kaitseliidu valgeristi III klassi saab Janek Aug Lääne maleva Hiiumaa malevkonnast. Tänukirja saavad kaitseliidu 97.aastapäeva puhul ja eeskujuliku teenistuse eest Evelyn Tõnurist, Andrus Laidre, Maaris Kaarna Andrea Kotkas,Jann Kotkas ja malevapealik major Mehis Born.

Kontserdiosas esinevad kaitseliidu orkestrid, sh Lääne maleva orkester, mida juhatab Lihula muusikakooli õpetaja Mati Põdra. Solistina astub teiste seas üles Hanna Malk Karuselt. Kaitseliit tähistab Lihulas oma organisatsiooni 97. aastapäeva. Lääne malev peab oma aastapäevapidu 20. novembril Haapsalu kultuurikeskuses.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mõhh
8 aastat tagasi

Huvitav mille eest autasustati?kas ehk pagulaste päästmise eest,muud nagu ei meenu.Täiesti mõtetu pande,korraldavad oma sõjamänge ja siis lõugavad ja karjuvad purjus peaga metsas.

Jah
8 aastat tagasi

Autasustati tõesti palju rohkemaid.

lugeja
8 aastat tagasi

kas seda artiklit parermini ei saanud sättida, osa teksti ju kadunud????????????