Taavi Käsk ostis Haapsalu telefonikeskjaama

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

KÄSK ELION TELEFON TAMME

Taavi Käsk reede hommikul oma uue kinnistu õuel. ARVO TARMULA

Haapsalu ettevõtja Taavi Käsk ostis Eesti Telekomilt endise Haapsalu telefonikeskjaama Tamme tänaval.

Käsk ütles, et räägib oma plaanidest kinnistuga esmaspäeval.

Eesti Telekomi pressiesindaja Raigo Neudorf ütles, et ostja oli OÜ Rannavesi. Neudorf lisas, et tehingu hinda ettevõte ei avalikusta. „Varem asusid selles hoones Elioni tööpinnad, aga meie töötajad koliti sealt umbes kaks aastat tagasi välja,” ütles Neudorf.

OÜ Rannavesi omanik on Taavi Käsk.

Hoones oli kunagi Haapsalu telefonikeskjaam, sealt juhiti ka salajast valitsussidet ning KGB pealtkuulamisseadmeid. Hiljem oli majas sidemuuseum, viimane on praegu raudteejaamas.

Hoone alghind oli mullu 220 000 eurot. Kolmekorruselise hoones on 2300 ruutmeetrit pinda, sellest umbes 700 ruutmeetrit on tähtajatute üürilepingutega välja üüritud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
19 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
elanik
8 aastat tagasi

Räägitakse, et sinna tulevad pagulased, lisaks uuemõisa. Haapsalu kui uus pagulaspealinn?

Karuott
8 aastat tagasi

Käsu Taavi küll ämbrisse vaevalt…Tema käpa all ju tegelikult kõik see Haapsalu elab ja toimetab kaasaarvatud Lossiplats 4…
Pagulase pearaha olevat kerkinud juba 10000.-eur peale aastas…Kes arvutada oskab mõelgu edasi ise…

pook
8 aastat tagasi

Selle maja ostuga astus kindlalt ämbrisse.

oot+oot
8 aastat tagasi

Pagulaste teema ei ole tõsiselt võetav,Taavil on vaja mõelda,mida majaga edasi teha.

Mari
8 aastat tagasi

Kas kannatab ikka nii labase suuga olla? Kui keegi midagi teeb Haappsalus, on alati halavsti, Kui keegi midagi ei tee Haapsalus, on veelgi halvem. Kommentaariruumi satuvad üksjagu õelad ja kibestunud inimesed, kes ei tunne mitte kui millestki ega kellestki kunagi rõõmu. Ja Lääne Elu ei näe põhjust ka halbade sõnumite kustutamiseks.

linnaelanik
8 aastat tagasi

NO kuulge mida te räägite pinda on 2300 ruutm. mis loomabeebidest saab juttu olla. Tark tegu oleks veel 1 neuroloogiahoone rajada et õnnetusse ja avariidesse sattunuid aidata. Ei saa ju kuidagi normaalseks pidada et patsientidel peale aktiivravi lõppu haiglatest välja kirjutades tuleb kuude ja ehk mõne diagnoosiga ka aasta või enam järelravi oodata. Tihti on tegu noorte ja väga noorte elujõuliste inimestega ja igal viivitatud järelravi päeval võib olla tervise mõttes kulla hind.

jaaaajah
8 aastat tagasi

….lõpuks tuleb loomabeebide kodu ja palju töökohti meie töötutele—aga ümberkaused inimesed võbistavad huult no täitsa ilmaasjata……

mell
8 aastat tagasi

Koluvere hullud paigutatakse sinna……

käsk on mulle täitmiseks
8 aastat tagasi

olen kuulnud et sinna pidi tulema alla Prisma perepood, Statoil, Pagulaskeskus, Naiste varjupaik, Kodutude inimeste ning loomade kriisiabinöustamisekeskus, Läänemaa vangla, postkontor, kesklinna parkimismaja ja miskit veel. Lähedal asuvad majad plaanitakse lammutada kuna jäävad parkimismajale ette ja kastani/tamme nurgale tuleb 3 tasandiline viadukt mis ühendab lihulamaanteed tamme tänava ning rajatava raudteetammi äärse linna ringteega(4 realine)

hm
8 aastat tagasi

loodetavasti ikka mitte pagulaskeskus ega joodikute varjupaik….. 🙁 …. ka liiga lähedal elades tekib paratamatult ebamugav tunne,et mis kindlustusi veel teha ja mitu politseinku ära kodustada,et vähe turvalisemalt end tunda