Parim kool poiste rahvastepallis on Noarootsi kool

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

esikolmikLäänemaa KSL esikolmik. Risti põhikool (vasakult), Noarootsi kool ja Lihula gümnaasium. Foto: Janar Sõber

Lihulas selgusid Läänemaa koolispordi liidu parimad koolid 4.-5.klasside poeglaste rahvastepallis. On uhke tunne viia läbi turniiri, kui võistlustest võtab osa nii palju koole. Juba teist aastat järjest osales selle vanuserühma rahvastepalli võistlustel tervelt kümme kooli. Eriti head meelt teeb see, et väiksematest väiksemad koolid pingutavad võistkonna kokkusaamise nimel suure usinusega ja poiste võistkonda arvatakse ka võistkonna kokkusaamiseks tütarlapsed. 
Kümme kooli jagati kahte viieliikmelisse alagruppi. Kõik mängud alagruppides olid väga olulised, sest esikohale pääsesid mängima ainult gruppide võitjad, teise koha omanikud jagasid pronksmedali saatuse. Mängud olid tulised, tervelt seitsmes mängus olin vaja võitja selgitamiseks lisageimi. Lapsed mängisid hästi ja õpetajad väljaku kõrval olid innukalt oma lastele kaasa elamas.
Alagrupi võitjatena said koha finaalis Lihula gümnaasium ja Noarootsi kool, ning kolmanda koha selgitasid Haapsalu linna algkool ja Risti põhikool. Kolmanda koha kohtumises alistas Risti põhikool taas lisageimi vajanud mängus, tulemusega 2:1 Haapsalu linna algkooli. Finaal Noarootsi ja Lihula vahel oli väga pingeline, kindlamad olid Noarootsi poisid. 2:0 mänguvõiduga kuulub Läänemaa KSL meistritiitel sellel õppeaastal Noarootsi koolile. Lihula gümnaasiumile tubli teine koht.
1. Noarootsi kool (Reno Põderson, Robin Rajasalu, Carl Hannus, Richard Hannus, Uko Oliver Eller, Walter Georg Tammlepp, Kristo Tsarents, Thor Härm. Õpetaja Silver Schönberg)
2. Lihula gümnaasium (Õpetja Mairo Kanter)
3. Risti põhikool (Õpetaja Ulrika Tülp)
4. Haapsalu linna algkool (Õpetaja Kadri Kaljuvere)
5.-6. Taebla gümnaasium (Õpetaja Toivo Jõgilaine), Ridala põhikool (Õpetaja Pille Raudsepp)
7.-8. Kullamaa keskkool (Õpetaja Peep Jõevee), Palivere põhikool (Õpetaja Väino Munskind)
9.-10. Oru kool (Õpetaja Renno Silde). Uuemõisa algkool (Õpetaja Kaja Ladva)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments