Sots Tanel Talve sai oma DODGE RAMiga kiiruseületamise eest trahvi

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Politseilogo

Riigikogu liige Tanel Talve sõitis 19. septembril Tallinn-Pärnu maanteel Libatsel 70 km alas 79 km/h, mille eest sai ta hoiatustrahvi 15 eurot, kirjutab Delfi. Talve ise trahvist rääkides ülemäära reipas tujus ei olnud. "Tähelepanematusest," selgitas ta kiiruseületamist.
Maanteeamet paigaldas tänavu kevadel Libatsesse uut tüüpi kiiruskaamera, mis mõõdab sõidukiirust mõlemal sõidusuunal.

Ka varem on tal olnud kiiruse ületamise juhtumeid, sest ta sõidab üsna palju ringi. "Eks on ikka vahest juhtunud," kommenteeris Talve.

Riigikogu sotsiaaldemokraatide fraktsiooni kuuluv Talve sattus hiljuti avalikkuse kõrgendatud tähelepanu alla, kuna hakkas suvel liisima pikapit Dodge Ram 1500 Sport Crew, mille liisingukulu kuus on 700 euro kanti, millest hüvitada on ta palunud 500 eurot kuus.

Talve auto on suur ja neelab usutavasti usinasti ka kütust, kirjutas Delfi septembris.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
linnaelanik
8 aastat tagasi

HÄBILUGU. Esiteks tabas teda suurusehullustus et soetas rahvaesindajaks saades häbi tundmata sellise auto . Kuskil oli foto et selle uhke tõlla ette jäi metsloom ja stange oli katki. Nüüd siis kiirust vaja lisada et järsku ei jõua 4aastaga rahvaesinduses kõike läbi proovida. Siin on mõttekoht neile kes hr.Talve poolt hääletasid.

Jass
8 aastat tagasi

Meie loeme ja noogutame kaasa 🙂