Lääne Elu paberleht teisipäeval, 3. novembril

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

 

lel0311001

Valitsus võitleb napsitamisega

Alkoholi- ja reklaamiseaduse muutmise eelnõu kohaselt peaksid kõik kauplused hiljemalt 2018. aastaks eraldama alkoholi teistest kaupadest vaheseinaga või paigutama need leti taha, poekülastaja haardeulatusest välja.

Lihula tarbijate ühistu esimees Arvo Miilmets ütles, et alkoholi tarbimisega tuleb võidelda, kuid tema hinnangul ei vähendaks nimetatud eelnõus käsitletud punktid tarbimist. „Kes tahab, see ostab ikka oma pudelikese,” sõnas Miilmets. Miilmetsa hinnangul survestaks uue alkoholiseaduse jõustumine eelkõige väikseid külapoode.

Linnavalitsuse kiri ei peatanud Veskiviigi sadama süvendamist

Haapsalu linnavalitsus pani läinud nädala kolmapäeval seisma Veskiviigi sadama süvendamise, sest kardab, et pinnase ladestamise bassein võib ohustada naaberkinnistuid. Linnavalitsus peatas vee pumpamise uuringute tegemise ajaks ja palus esitada kolme päeva jooksul dokumentatsiooni, mis kinnitavad ehituse ohutust.

Haapsalu Vana Jahtklubi ei peatanud sadama süvendamist. „Eks linnavalitsus tee oma tööd ja meie oma tööd,” kommenteeris Veskiviigi ehituse projektijuht Urmas Pau linnavalitsuse kirja.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
???
8 aastat tagasi

Kas linnavalitsuse poolt eelnevalt settebasseini rajamise jaoks kooskõlastust ei antudki projektdokumentatsiooni alusel?

einoh
8 aastat tagasi

Urmas on julge hunt, ja julge hundi rind on …

PinkPlonk
8 aastat tagasi

Kas need küsimused ei saadud enne süvendamist juba kord lahendatud ? Praegu tundub küll, et keegi kasutab võimalust võimu kasutada ? Keelan, käsen … jne. ?

TUKU
8 aastat tagasi

Vaata Paud!Varsti on põmm ja pauk