Väikese viigi supelrand võib kolida Vasikaholmi poole

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Paadisilla paigaldamine Väikesesse Viiki.

Väike viik on popularsust koguv supelrand, kuid selle ranna arendamisega linnavalitsus ei kiirusta. ARVO TARMULA

Haapsalu linnavalitsus on Väikese viigi äärde supelranna rajamisel aja maha võtnud, sest praeguse supelranna naabruses elavaid inimesi avalik rand väga ei rõõmusta, ütles aselinnapea Peeter Vikman reedel Haapsalu linnavolikogus arengukava täitmisest ülevaadet andes.

„Linn on viinud Väikese viigi äärde koorma liiva ja paigutanud invasilla, kas see on nüüd kõik?” küsis linnavolikogu opositsiooni kuuluv Ingrid Danilov IRLi fraktsioonist.

Vikman möönis, et Väike viik on mitteametlik, kuid kasvava populaarsusega supluskoht. Et saada ametlikuks supluskohaks, on vaja detailplaneeringuga paika panna riietumiskabiinid, liikluskorraldus, parkimine jms.

Vikman lisas, et kuna praeguse supluskoha naabrid on avalikust rannast häiritud, peaks kaaluma ranna nihutamist Vasikaholmi poole.

„See teema vajab arutamist ja läbimõtlemist,” ütles Vikman.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tavakas
8 aastat tagasi

Haapsallasi häirib igasugune elu ja inimtegevus.

????
8 aastat tagasi

Kuidas sellest aru saada, et naabrid on häiritud? Inimesed ei käi seal ju öösiti ujumas. Tegu on ju linnasisese järvega ja linnas ning ka veekogu ääres peabki käima vilgas elu, kui me ei taha, et Haapsalu muutuks depressiivseks väikelinnaks. Väike Viik ei ole tekkinud sinna üleöö ja inimesed, kes sinna oma elupaiga soetasid pidid sellega arvestama, et linnal võimaluste tekkimisega läheb ka viik aktiivsesse kasutusse. Vaikne on vast metsas üksiku metsajärve ääres.

naabruskond
8 aastat tagasi

Elan täpselt selle ranna juures ja mind ei häiri et inimesed rannas ennast hästi tunnevad.Minuarust on see ideaalne koht rannamõnusid nautida võiks isegi öelda et Haapsau parim koht.

Olev
8 aastat tagasi

Mulle see supluskoht meeldib. Vasikaholmi poolel, kus maju pole, hakkavad kindlasti tuuled rohkem häirima. Samuti vaadates suplejate kontingenti, siis suurem osa neist on kindlasti jala kohale tulnud (või rattaga) Riietuskabiini ja wc jaoks detaili teha tundub liigse priiskamisega, isegi Haapsalus. Loodan väga, et naabrid on mõistlikud ja laste kilked neid väga ei häiri.