Nõval langes püssikangelase ohvriks kaks kassipoega, politsei otsib süüdlast

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Politseilogo

Nõva vald andis täna teada, et mõni aeg tagasi on keegi Nõval tulistanud kahte kassipoega.

Nõva vallavalitsuse arengu- ja planeeringu spetsialist Aivi Heinleht ütles Lääne Elule, et ühe kassipoja piinad tuli loomaarstil paraku lõpetada, sest selgus, et kuul on läbinud tema selgroo ja loomake oli halvatud. Teine kassipoeg on elus ja tema kuulihaavaga tegeletakse. Kassipoeg on Vilklas Läänemaa kodutute loomad varjupaiga hoole all. Koos haavatud kassipojaga toimetati varjupaika ka tema ema, kes on õnneks terve.

Piirkonnapolitseinik Kiur Klippbergi sõnul kogub politsei juhtunu kohta praegu infot ja palub kõigil, kes asjast midagi teavad teatada sellest telefonil 5168167.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
25 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tüüp
8 aastat tagasi

Tuleb õhuga tulistamine ära keelata.

Juhan
8 aastat tagasi

Loodan, et politsei algatab väärteo menetluse ja selgitab välja kassipoegade tulistaja ning kohus määrab sellele jõhkardile õiglase karistuse.
Politsei peaks välja selgitama, kellel on Nõval õhupüssid ja kõik, kellel on õhupüssid välja selgitada, kes tulistas kassipoegi, kõik õhupüssi omanikud tuleks registreerida.
Ma isiklikult laseksin sellest õhupüssist isiklikult sellele kassitulistajale munade pihta, eks siis enam tal ei tule isegi mõttesse kassipoegi tulistada ja tappa.

marxx
8 aastat tagasi
Reply to  Juhan

õhupüsside omanikod peaks lausa avalikku häbiposti ja regisrisse kandma ja kui valllarahvas nõuab siis ka õhupüssist vastu muna laskma.
kohalikel juba laskja teada ja nüüs vaid on vaja võllapuu üles panna keset küla

Lii
8 aastat tagasi

Mida need kassipojad küll kurja tegid, et niimoodi püssimehe ette jäid?

taadu
8 aastat tagasi
Reply to  Lii

mõni tahtis üleolekut näidata

Miralda
8 aastat tagasi

Meil langes väike armas hiirepoju kassi ohvriks, küll väntsutas teist enne kui hiirekene hinge heitis. Kassinäru selline…

Pets
8 aastat tagasi

Juss oleks otse kümnesse pannud.

küsimus
8 aastat tagasi

Nõva inimesed ilmselt panevad kiiresti pildi kokku, kes seda tegi. Mõnikord ei saa sellised inimesed tõesti enne aru, kui keegi neid paari laksuga paika paneb. Sõnad ja südametunnistus ja empaatia on mõne jaoks täiesti arusaamatud asjad- ometi peaks ka nemad kuidagi ühiskonnas elutsema. Sellised vajavadki rangeid seadusi, vangimaju ja kaaskodanike poolr näkkulöömist -otseses ja kaudses mõttes.

Pets
8 aastat tagasi

Pauk läks mööda, mis teha, mõnikord ikka juhtub.

juss
8 aastat tagasi
Reply to  Pets

Su issil läks ka osa pauku mööda?

taadu
8 aastat tagasi

see käsile võtja ei hukanud vaid piinas siin ongi vahe

marxx
8 aastat tagasi

see pigem inimeste oma hoolimatus , jätsid omavalitsusele teatamata ,et katlamaja juures hulkuvad kassid. nüüd kus keegi otsustas asja käsile võtta lüüakse kohe häirekella , nõval on neid hulkuvaid kasse veelgi ja ehk peakski vallaviletsust sellest informeerima , las tegelevad kassidega või siis ei tegele , sest inimestest nagunii siin vallas ei hoolita enam ja öösiti ongi ohtlik ringi liikuda , võib ei tea mille või kelle otsa komistada.

Lii
8 aastat tagasi
Reply to  marxx

Siin ongi asi juba mõtlemises, et mismoodi igaüks “asja käsile võtmist” mõistab. Äkki olidki sina see, kes käis püssiga ringi ja kõmmutas neid kassipoegi? Kui sulle äkki naaber enam ei meeldi, kas siis võtaksid ka püssi palgesse ja laseksid naabri poole mõne kuuli? Kui sa teadsid, et kassid katlamaja ümbruses, miks sa ise ei teatanud vallavalitsusse?

Jaak
8 aastat tagasi

Haaplsalu linnavolikogu liikmed käivad vabast ajast kasse püüdmas, huvitav miks sellest leht ei räägi.