Haapsalu toidupank kogus kahe päevaga üle 600 kilo annetusi

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

ToidupankToidupanga töös löövad sageli kaasa klubid ja sõpruskonnad. Haapsalu toidupangal on aidanud ostjatelt abivajajate jaoks toiduaineid koguda Lions-klubi naised. Pildil (vasakult) Leini Vahtras, Erika Tanneberg ja Malle Õiglas. Foto: Arhiiv

Haapsalu toidupank kogus 16.-17. oktoobril Rannarootsi keskuses 643 kilogrammi erinevaid toiduaineid.

Haapsalu toidupanga koordinaator Terje Vihuri sõnul on see kogus suur ja ta on kõigile annetajaile siiralt tänulik. „Inimesed ei pea seda tegema, kuid sellegipoolest on nad suure südamega ja annetavad,” lausus Vihuri.

Vihuri rääkis, et kõige enam annetasid inimesed makarone ja purgisuppe. „Ehkki Läänemaal on umbes 200 abivajavat pere, jätkub kogutud toidust mitmeks kuuks,” ütles Vihuri.

Peamiselt annetati kuivtoitu ja kauasäilivaid toiduaineid, millest toidupanga vabatahtlikud komplekteerivad abipakid.

Järgmised kogumispäevad tulevad 11.-12. detsembril. Vihuri loodab, et siis saab annetusi koguda lisaks Rannarootsi keskusele ka Haapsalu kaubamaja Konsumis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments