Rasmus Munskind mängib Eesti saalikoondisega Küprosel

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Resmus Munskind
Kevadel oma koduklubiga Eesti saalijalgpallimeistriks tulnud Rasmus Munskind (pildil), arvati Eesti saalijalgpalli koondisesse MM-valikturniiri eelringi kohtumisteks. Küprosel toimuval turniiril on Eesti saalikoondise vastasteks lisaks väljakuperemeestele veel Armeenia ja Läti. Paliverest pärit Rasmus Munskind on ennemgi Eesti saalikoondist esindanud ja on teinud seda väga hästi.

Väga head treeningmängud tegi oma isa Väino Munskindi käe all jalgpalliga alustanud koondislane ka eelmisel nädalal treeningmängudes Inglismaa vastu. Esimeses kohtumises, kus Eesti ja Inglismaa mängisid 3-3 viiki, oli resultatiivne ka Rasmus Munskind. Kindlad esitused treeningmängudes olid koondise peatreener Dmitri Skiperskile küllalt veenvad, et Läänemaa noormees Eestit esindama arvas.

Peatreeneri arvates on need 14 pallurit parimad, kes hetkel esindamas on. Dmitri Skiperski sõnul olid kontrollkohtumised Inglismaaga väga vajalikud, sest mängupraktikat on koondisel väga vähe. Valikturniiril loodetakse saada esimene võit, kuid see ei ole omaette eesmärk, kõik peab tulema läbi loomuliku arengu. 

Eesti koondis mängib Küprosel 22.-25.oktoobrini.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments