Kert Pääbo võitis Eesti meistritiitli kestvuskrossis

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Kert Pääbo Bret Rii PriidelKert Pääbo. Foto: Bret Rii Priidel

Kestvuskrossi E1 klassis võitis Eesti meistritiitli Lääne MK võidusõitja Kert Pääbo, kes karikasarja viimasel etapil Valgamaal Vilaskis ületas finišijoone oma klassi kuuendana.

Neljast etapist koosnenud karikasarjas kogus Pääbo 62 punkti. Kõige edukamalt läks Pääbol Pärnu offroad, mille ta võitis ja kogus maksimaalsed 20 punkti. Hooaja alguses Vilaski kestuskrossil oli Pääbo kolmas ja möödunud nädalavahetusel Haapsalu kestvuskrossil teine.  

Karikasarjas jäi teiseks Karl Saat ja kolmandaks Tarvi Remmelgas.

Veteranide 40+ klassis võitis etapi Reio Engman, kuid ühelt etapilt puudumine ei lubanud punktiarvestuses Eesti meistritiitli jagamisel kaasa rääkida. Kolmelt etapilt kogutud 57 punkti andis Engmanile karikasarja koondarvetuses teise koha. Eesti meistriks krooniti Toivo Nikopensius, kolmas oli Aivo Rabbi. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
teadja
8 aastat tagasi

Sama lugu Reio kohta. Ta mitte ei puudunud ühelt etapilt ,vaid tehnika vedas alt Pärnumaal. Küsige kui ise ei tea millest ja mida kirja panete !

tsensor
8 aastat tagasi

Täpsustan ,Kert ei tulnud üle finisijoone kuuendana. Kahjuks pidi enne lõppu katkestama aga sellest piisas kuuendaks kohaks. Olgem täpsed !