Argo Jõesoo sai Saaremaa kolme päeva jooksul 3. koha

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

DSC4331Argo Jõesoo. Foto: Erakogu

Saaremaal toimunud kolme päeva jooksul saavutas Taeblast pärit Argo Jõesoo 3. koha. Tegemist on jooksuga, kus kolme päevaga läbitakse maratoni jooksu pikkune maa ehk 42,195 km. Osalejaid oli üle Eesti, samuti mõned rahvajooksjad nii Peterburist kui Lätist. Kokku lõpetas jooksuürituse 540 osalejat, nende hulgas 184 naist.

Läänlastest startis seekord 2 inimest. Parim oli Jõesoo, saades ajaga 2:19.58 3. koha. Ta alustas üsna lootustandvalt, kaotades esimesel päeval ainult Keenia mehele Ibrahim Wachirale. Teisel päeval möödus temast Andrus Lein, kellele kogunes lõpuks kaotust 9 sekundit. Võitja, Wachira, sai ajaks 2:14.49.

Sel aastal on oodata veel Lauri Luigelt maratondistantsi läbimist 15. novembril Valencias. Seal stardib üsna arvukas Eesti jooksjate seltskond. Valencias üritab täita Rio de Janeiro olümpiamängude normi Tiidrek Nurme. Meeste olümpianorm on 2:17.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments