Taas valitakse sädeinimesi

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

sädeinimene 2014. Kristi Erkmann. Foto Arvo Tramula

Läänemaa sädemete säde oli mullu Kristi Erkmann. Foto Arvo Tarmula 

Läänemaa arenduskeskus kutsub taas üles esitama tublisid läänlasi Läänemaa sädeinimese kandidaadiks.

Sädeinimeste tunnustamise eesmärk on märgata tublisid inimesi meie ümber ning tunnustada neid nende tegemistes.

Tiitlile võib esitada inimesi, kes on kogukonnas oma tegevuse või teoga silma paistnud, kes on oma isikliku eeskuju ja teisi kaasa haarates või hoopis vaikselt ise suuri asju korda saates muutnud kohalikku kogukonda aktiivsemaks ja ühtsemaks ning kes on panustanud kodanikuühiskonna edendamisse ja aktiviseerimisse.

Sädeme tiitlile ei saa esitada inimest või organisatsiooni, kes on selle tiitli pälvinud kahel viimasel aastal.

Kandidaate võivad esitada kõik isikud ja organisatsioonid 28. oktoobrini Läänemaa Arenduskeskusele. Sädeinimesi tunnustatakse 24. novembril üritusel "Läänemaa tänab".

Sädeinimeste tunnustamist korraldavad Läänemaa Arenduskeskus, koostöös MTÜ Kodukant Läänemaa ja Lääne Maavalitsusega.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
küsimus
8 aastat tagasi

huvi tekitab mõte, et saaks esitada kandidaadiks inimesi kes ise vaikselt aga suuri asju korda saatnud. Millegipärast valitakse sädeinimesteks, ametlikult, ikka ainult neid kitsast ringi inimesi, kes kuskil avalikus ametis või avalikes ürituste jms organiseerimistes leheveergudelt tuntud. Tõepoolest tahaks selle tunnustuse saajana näha mõnda uut nime, avalikkusele natuke vähem tuntut, kuid seda enam innustavat, et meie hulgas on rohkem sädeinimesi kui ainult tavapäraselt ajaleheveergudel nähtud. Kas oleks sädeinimese üheks tunnuseks see, et ta ei saa tunnustust mitte selle eest, et teed tööd mis niikuinii tema kohustus on ja mille eest ta palka saab, vaid inimene kes ilmutab initsiatiivi ja teeb… Loe rohkem »

tõesti
8 aastat tagasi

lõpetaks selle jura ja keskenduks probleemidele…..

max
8 aastat tagasi

Mingi upitamise jura. Mõtetu välja mõeldud tiitel.

eesti vabaks
8 aastat tagasi

Vägisi tuleb meelde aeg kui viidi läbi eeskujulike kommnoorte valimiskarnevale. Kus kompartei erinevad rakukesed said enda kanditaate sotsialistliku töö kangelase auraha saamisele esitada. Aegamis jäi auraha saajate pink lühikeseks ja siis hakati selle nimekirjaga otsast peale.