Ilona Aasvere ja Kate annavad välja ühise plaadi

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

aasvere

Lauljannad Ilona Aasvere (pildil) ja Kate otsivad Hooandjas toetust plaadi „Tallinn–Haapsalu” välja andmiseks.

Lauljatarid põhjendavad plaadi isemoodi nime sellega, nad on kui kaks paralleelselt elavat naist – üks Tallinna piiril, teine Haapsalus. Ilona Aasvere sõnul elavad nad sarnast elu ja teevad sarnast ning samuti kattuvad nende vaated.

Idee ühisplaadiks andis Tõnu „Tõun” Timm, kes on mõlema lauljatariga koostööd teinud. „Tema leidis, et võiks teha ühise asja,” rääkis Aasvere.

Kui Kate esitab plaadil oma laule, siis Ilona Aasvere eri autorite omi. „Haapsalu rahvas, kes viimasel paaril aastal mind kuulamas käinud, on suurt osa neist kuulnud, aga nüüd on need natuke suurema seltskonnaga salvestatud,” lisas ta. Salvestamisel lõid kaasa muusikud Tõnu Timm, Jaan Sööt, Antti Kammiste, Ülo Krigul, Argo Toomel, Rein Joasoo, Erki Sepp ning pasunakoor „Õnn tuli õuele”.

Aasvere sõnul on laulud salvestatud ja niipea, kui raha kokku saadakse, algab selle vormistamine korrektseks helikandjaks.

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments