Anne Andrejev hakkab juhtima Iloni Imedemaad

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Anne Andrejev. Foto Arvo Tarmula

9. novembrist hakkab Iloni Imedemaad juhtima senine Haapsalu linnavalitsuse kultuurijuht Anne Andrejev

SA Haapsalu ja Läänemaa muuseumid kommunikatsioonijuhi Maarja Kõutsi sõnul on Andrejevil Iloni Imedemaa juhataja tööks head eeldused. Ta on varem töötanud kultuurivaldkonnas ja teinud loometööd lastega, sealjuures algatanud, korraldanud ja juhtinud väga palju erinevaid projekte. Eriti on talle südamelähedane just loominguline töö laste ja noortega.

Gümnaasiumi lõpetas Andrejev Soomes, mistõttu valdab väga hästi soome keelt ja saab hakkama ka rootsi keeles suhtlemisega. Kasuks tulevad ka senised head kogemused välissuhete alal.

Lisaks juhendab Andrejev Haapsalu Noorte Huvikeskuses laste loovus- ja draamaringi ning on tegev mittetulundusühingus Liigub ja loob. Kõrghariduse on Andrejev omandanud Eesti Humanitaarinstituudis teatriõppe erialal. Hetkel täiendab ta end Haapsalu Kutsehariduskeskuses loodusturismi valdkonnas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments