Lihulas kõrbes pliidil toit

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

päästeamet logo7. oktoobril kell 12.25 said päästjad väljakutse Lihulasse Ristiku tänaval asuvasse kortermajja, kus ühes korteris töötas suitsuandur.

Kohapeal selgus, et korterielanikul oli jäänud toit pannile kõrbema ja ta ise magas sügavalt. Päästjad tuulutasid toad ja seadsid anduri taas töökorda.

Päästeamet paneb kõigile südamele, et toitu valmistades ei tohi seda jätta järelvalveta. Õnnetused saavad alguse väga väikestest eksimustest.

Päästjad käisid abiks ka kahel avariipaigal.

7. oktoobril kell 20.43 käisid päästjad Noarootsi valla Riguldi külas, kus oli kokku põrganud kaks sõiduautot. Päästjad puhastasid tee ja lükkasid auto kraavist taas ratastele.

8. oktoobril kell 2.03 said päästjad väljakutse liiklusõnnetusele Lääne-Nigula valla Kadarpiku külla Kuldkinga teele. Päästjad likvideerisid auto süttimisohu ja turvasid sündmuskohta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments