Neljandat korda valitakse parimat turismitegu ja -arendajat

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Pitsikeskuse avamine 7

Haapsalu pitsikeskus oli eelmisel üks Lääne-Eesti turismiteo kandidaate. Foto Arvo Tarmula

Lääne-Eesti turismiasjalisi koondav Lääne-Eesti Turism ootab kandidaate aasta turismiteo ja –arendaja leidmiseks, parimaid tunnustatakse novembri lõpus Haapsalus.

Kui aasta turismiteo tiitlile kandideerivad uuemad tulijad, kes silma jäänud mullu septembrist tänavu septembrini, siis turismiarendaja puhul tunnustatakse just pikalt ja järjepidevalt tegutsenud arendajat. Parim turismiarendaja ei pea olema ettevõte või eraisik, vaid võib olla ka sündmus, objekt, turundustegu vms.  

Neljandat korda toimuva konkursi ja tunnustamisega soovib Lääne-Eesti Turism esile tuua Lääne-Eesti regioonis edukalt tegutsevaid turismiettevõtjaid, -arendajaid ja atraktiivseid valdkondlikke projekte ning teadvustada regiooni inimestele turismivaldkonna olulisust.

Kandidaate oodatakse 28. oktoobriks ja neid hindab komisjon, mis koosneb MTÜ Lääne-Eesti Turism juhatusest ja nõukogu liikmetest, erialaliitude (Maaturism, EHRL, ETFL, SPA Liit), EAS-i ja regiooni maavalitsuste esindajatest. 

Parimaid turismiasjalisi tunnustatakse Lääne-Eesti turismi aastakonverentsil, mis sel aastal peetakse 25.-26. novembril  Haapsalus.

Konverentsi peateema on tänavu pereturism. Kokkusaamise esimesel päeval toimuvad töötoad, ekskursioonid ja avavad uksed Läänemaa turismiettevõtjad, teisel päeval peetakse Haapsalu kultuurikeskuses konverentsi.

Mullu pidasid Lääne-Eesti turismiasjalised aastakonverentsi Hiiumaal ja toona kuulutati aasta turismiteoks Lottemaa teemapark ning turismiarendajaks A le Coq Muhu Väina regatt.

2012. aastal pälvis aasta turismiteo tiitli Haapsalus toimunud Joogafestival.  

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments