Politsei otsib tanklas maksmata jätnud meest

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Tanklast lahkunud mees Tanklast lahkunud mees2

Haapsalu politseijaoskond palub abi pildil oleva mehe isiku tuvastamisel, kes 7. augustil tankis mees Lihulas bensiini ja diislikütust ning lahkus, jättes tangitud kütuse eest maksmata.

Palume kõigil, kellel on infot pildil olevate mehe isiku kohta või nägid sündmusi pealt, pöörduda politsei poole e-posti aadressile: laane.haapsalu-pj@list.politsei.ee või telefonil 473 2812.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
juss
8 aastat tagasi

Ehe näide, kui mõttetult on kaamera paigaldatud! Ja niimoodi on see enamuses tanklates! Kaamera ei ole inimsilm! Minge vaadake kasvõi SEB Haapsalu kontorisse, nagu uksest sisse saad, vahib kaamera sulle otse näkku ja sealt saab ikka tõesti selge, korraliku pildi! Sama ka SWED- is ja teistes pankades! Ja võrdluseks vaadake Konsumi, või Rannarootsi Keskust, kaamera kaameras kinni, aga kui pilti vaja, siis määäääääääääääää.

vanamees
8 aastat tagasi

Kuule pikker,see on üldse teine bensukas millest pilt-jutt. Proovi midagi uut välja mõelda.

Pikker
8 aastat tagasi

Aastaid tagasi sai Lihula tanklast 5 l. kanistriga bensiini ostetud ,aga viite liitrit ei tulnud kanistrisse kohe kuidagi !Igal oinal oma mihklipäev!

kr6ll
8 aastat tagasi

Kui varastatud nr-märk, siis ikka tahtlik pahategu!

prügikoll
8 aastat tagasi

numbrimärgist pole kasu sest see on varastatud ja kuulub teisele söidukile. seda oleks vöinud muidugi politsei ise uudises mainida.

.
8 aastat tagasi

Mida siin üldse otsida auto number näha selle järgi võib politsei juba uksetaha tulla.

.
8 aastat tagasi

Arvan,et kui tahtlik vargus ega siis mööda poodi ei jalutaks.. Äkki ikka unustas