Plastone hakkas töötajaid värbama

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

plastone

Plastone tehas Sauel. Foto: Plastone

Detsembris endise PKC hoones oma tootmise käivitav Plastone OÜ otsib endale personalibüroo kaudu töötajaid.

„Esimeses faasis vajatakse ettevõttesse tootmisjuhti, kes hakkab vastutama töötajate valiku ja juhtimise ning tehase igapäevatöö ladusa korraldamise eest, kvaliteedispetsialisti, kes vastutab toodete ja protsesside kvaliteedinõuete täitmise eest, ja alustuseks viis inimest tootmise poolele,” ütles ettevõtte tootmisjuht Martin Koppel.

Esimeste töötajate leidmise usaldas Plastone personaliotsingubüroole Tammiste, kuhu tuleb soovijail oma kandideerimissoovist teada anda. Tootmisjuhi ja kvaliteedispetsialisti kohale on esimesed avaldused juba laekunud. „Huvilised on olemas ja väljavaade neile kohtadele head inimesed leida on positiivne,” kinnitas Koppel. See ei tähenda tema sõnul aga kindlasti, et rohkem proovida pole enam mõtet – kandideerijad on endiselt oodatud.

Tootmise poolele töötajaid otsides loodab Plastone endiste PKC töötajate peale. „Tooteportfell oli PKC-l küll natuke erinev, aga töö iseloom on ikkagi sarnane ja PKC inimesed on väga hea tootmiskogemusega,” rääkis Koppel. Ettevõte omalt poolt lubab olla meeldiv ja stabiilne tööandja. „Tahame teha nii, et inimestel oleks meie juures hea töötada, ja teiselt poolt ootame, et ka meie tulevased töötajad annaksid oma parima,” ütles Koppel.

Esialgu hakkab töö Plastones käima ühes vahetuses, kuid töötajad peavad olema valmis töötama ka kahes vahetuses. Koppel rääkis, et ettevõte on juba mõelnud sellelegi, et vahetustega töö võib tööle ja töölt koju jõudmise neil keeruliseks teha, kes elavad Haapsalust kaugemal.

„Kui selgub, et me ei saa Haapsalu linnast nii palju inimesi kui vaja, aga kaugema kandi inimestel on huvi, siis saame kaaluda ka oma transpordi korraldamist,” rääkis Koppel ja lisas, et sel mõttel oleks jumet eriti siis, kui ka teistel samas hoones tegutsevail ettevõtetel Navixil ja Trafonoval oleks sellesarnane vajadus ja huvi selles asjas koostööd teha. See vajadus võib aktuaalseks saada ehk aasta pärast, kui Plastonel peaks plaanide järgi olema juba 30 töötajat. „Esimesed töötajad tahame leida ikkagi lähipiirkonnast,” märkis Koppel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
töötu
8 aastat tagasi

privileeg siis jälle PKC endistel töötajatel….sellistel alustel võeti töölisi ka artiklis mainitud firmadesse.Millal avaneb võimalus teistel kodanikel kes pole seotud PKC-ga? kurb igaljuhul sellist asja lugeda.

Kalur
8 aastat tagasi

Kirjutaks töötasut mõne numbriga…

toetan vaba eestit
8 aastat tagasi

Trjapkin ongi toompeal pulti lükatud selleks et USA onude möödapanekute tagajärgesid lappida. Pange tähele varsti saadetakse meie poolt uued sõjaväeüksused sinna demokraatiat viima.

Eesti+Vabaks
8 aastat tagasi

A milles probleem? Kaltsu Taavi ju lubas, et lähiajal tuleb meile tervelt 800 tootmisjuhti ja kvaliteedispetsialisti. Jääb üle ainult kohaliku parisniku Uusiga diil teha ja elu hernes. Kui aga uuseestlased “Plastonele” ei kõlba siis järelikult on tegu rassistliku firmaga ja sellisele pole kohta Eestimaal.

kusti
8 aastat tagasi

väga huvitav – kas meie ettevõtted töötavad nüüd nagu jehoovatunnistajate kogudused, kuhu peab liikmeid värbama et nende pealt kasumit teenida.