Urmas Sukles: Haapsalu Lilleküla staadioni pärast vehklemishallita ei jää

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Maavanem Innar Mäesalu ja linnapea Urmas SuklesInnar Mäesalu ja Urmas Sukles. Foto: Arvo Tarmula

Mitu aastat vehklemishalli rajamise eest võidelnud Haapsalu linnapea Urmas Sukles kinnitas, et Lilleküla jalgpallistaadionile antud 5 miljoni euro suurune rahasüst ei mõjuta Haapsalu plaane karvavõrdki ja vehklemishall tuleb igal juhul, kirjutab Delfi.

Küsimusele, kuidas vehklemishalli rajamine läheb, vastas linnapea, et eskiis sai just valmis ja asjaga liigutakse pidevalt edasi. Samuti kinnitas ta, et hoone täpne maksumus pole veel teada, ent see peaks jääma kuskile 700 000 euro kanti. Kust see raha võetakse ta aga veel ei tea.

„Kui vaja võtame laenu,“ sõnas Sukles ja lisas, et on kirjutanud ka tagasihoidliku kirja kultuuriministeeriumile, et sealt abi paluda, kuid pole seni veel vastust saanud.

Küsimusele, kas on põhjust muretseda, et vehklejad hallita jäävad, kuna nii palju raha järsku jalgpalli alla pandi, kinnitas Sukles, et selliseks hirmuks pole mitte mingit põhjust. „Vehklejad on aastaid treeninud nii halbades tingimustes, et uue halli rajamine on täiesti möödapääsmatu,“ sõnas ta ja lisas, et ega raha maailmast kadunud ei ole.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Enn
8 aastat tagasi

Sõnapidaja mees kindlasti, kuid samas kõige ebaeetilisem linnapea. Pole ennem kuulnud, et isikliku lühikuulsuse nimel ollakse valmis ohverdama ehitatava koolimaja oma võimla rajamine.
Võimali,et selline mõtteviis peletab lõplikult eemale ühinemise mõtted Ridalaga.

Tont.
8 aastat tagasi

Kulla inimesed,àrge olge nii õelad. Elu on nàidanud,et meie linnapea oma sòna ka peab. Seni vàhemalt. Aga kasutada tuleks ka olemasolevat taristut vòi maakeeli krt. teab mida. Ja pàris mõòku. Muidu màngivad niisama lolli ja hyppavad siia-sinna. Tavaliselt on võistlused ju Lossipargis.Olukorras,kus moslemid tulevad kindžallidega, peaks esimene (uus ?) kàik viima Haapsalu haiglasse. Vanasse, Ridala kirikusse viivasse kàiku tuleks aga elekter panna,et inimene kogemata ei eksiks ja jòuaks sealt mööda metsi Puisesse Valget laeva ootama …..?

Jauhh
8 aastat tagasi

Naljakoht, Sukles võidelnud? Koalitsioonilepingus on lubadus ehitada spordihall invaspordile, kergejõustikule, lauatennisele ja vehklejatele (?) Mida siis ehitatakse või kellele spordihall treeningpaigana olema saab? Kas see ongi Suklese võitlus, et ei tea veel kellele meelejärgi olla?

Heidi
8 aastat tagasi
Reply to  Jauhh

Kui millegi eest mitu aastat võidelda siis loogiliselt võttes peaks see juba ammus olemas olema. Ühed korralikud triibulised peaks nendele kelmidele seal üleva pildid tegema, selle sama rapiiriga, mida ta seal ülemisel pildil käes hoitakse.

x
8 aastat tagasi

fänn ja kakaputukas….te olete lihtsalt tolad!

kakaputukas
8 aastat tagasi

Olen täheldanud,et linna (rahva)huvid muutuvad kooskõlas linnapea sportimisharjumustega.millal wiedemanni pooltühi tondiloss maha tõmmatakse?

Anonüümne
8 aastat tagasi
Reply to  kakaputukas

Millist Wiedemanni hoonet sa täpselt pooltühjaks tondilossiks nimetad?

fänn
8 aastat tagasi

Koolitunnid jäävad ikka kooliteemaks ja on ebanormaalne, et plaanitav kooliremont kaotab spordisaali. Sama ebanormaalne on, et 20 aastaga pole Haapsalu linn suutnud ainsatki koolimaja remontida, kui Gümnaasiumi muusikaauditoorium remont ja Wiedemanni koolihoone ärakinkimine välja arvata. Selliseid omavalitsusi annab üsna otsida.

just
8 aastat tagasi
Reply to  fänn

tõsi see on!

Endel Susi
8 aastat tagasi

Ega No arvamisele midagi lisada polegi. Täiesti adekvaatne mõttekäik!

Susile
8 aastat tagasi
Reply to  Endel Susi

Herr Susi arust peaks igas hallis saama käia ja kõrgust hüpata, muidu ei anna halli mõõtu välja.

Mart
8 aastat tagasi

Kellega see Sukles siis võitles, kui küsida tohib?

No
8 aastat tagasi

vehklamishalliks vist seda nimetada on natuke liig. Eks valimislubadus tuleb täita ja nimesid võib igasuguseid panna. Kunagi hakati ju ehitama Spordikooli kergejõustiku universaalhalli, mis kohalike rahameeste sahkerduste abil sujuvalt tennisehalliks muutus. Kergejõustik sai piiisikese platsikese ühes servas ilma jooksuraja ja kaugushüppe kastita ning kergejõustikuhallist ei räägi enam keegi, seda ka uue juurdeehituse puhul. Räägitakse vehklemisest, lauatennisest ja koolitundidest…