Päästeameti ümberkorraldused Läänemaad ei puuduta

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Niibi päästeõppus (29)

Läänemaa operatiivkorrapidajad Risto Roomet (vasakul) ja Janek Hiiemäe kevadisel Niibi rabapõlengu õppusel. Foto Arvo Tarmula

Päästeamet korraldab oktoobri lõpust osaliselt ümber päästetööde juhtimise: Eestis lõpetab töö neli korrapidamisgruppi, millest meile lähim asub Raplamaal.

Korrapidamisgrupi sulgemisega läheb Päästesündmuste juhtimise alane töö neis maakondades üle komandode meeskonnavanematele ja naaberpiirkondade operatiivkorrapidajatele.

Läänemaa päästepiirkonna juhi Andres Liiva sõnul Läänemaad muutused ei puuduta ja siinne viie operatiivkorrapidajaga korrapidamisgrupp jätkab tööd endisel kujul.

Kuna päästesündmusele reageerib lähim operatiivkorrapidaja, võib Liiva sõnul juhtuda, et Läänemaa operatiivkorrapidaja satub päästetöid juhtima Raplamaal. „Kuid tõenäoliselt jõuab Tallinnast korrapidaja kiiremini kohale kui Haapsalust,” ütles Liiv

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments