Ühiskaardi omanikud saavad Go Busi kaugliinidel veebist osta ka vahetpeatuse pileteid

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Tänasest saab Go Busi kaugliinidel osta veebist bussipileteid ka vahepeatustesse, kuid seda vaid ühiskaarti kasutades.

„Kui aasta alguses käivitas Go Bus piletite elektroonse eelmüügi alg- ja lõpp-peatuste vahel, siis nüüdsest saavad reisijad osta pileteid internetist ka vahepeatustesse ja sealt edasi,“ selgitas Go Busi arendusdirektor Kuno Koger. „Võimalus lubab reisijatel kindlustada end istekohaga soovitud kuupäeval ja väljumisel ning lisaks ka sõita soodsamalt. Lisamugavusena langeb ära vajadus võtta bussi kaasa pileti väljatrükk.“

Pileteid saab osta ühiskaardile veebilehe www.pilet.ee jaotises Kaugliinid. Bussi sisenedes tuleb ühiskaart esitada bussijuhile, kes tuvastab sel oleva pileti ja valideerib sõiduõiguse.

Pileteid saab osta kõigile Eestis kasutusel olevatele ühiskaartidele kuni 10 päeva enne reisi. Pileti ostmisel tuleb sisestada ühiskaardi number, millele soovitakse pilet saada ja oma e-maili aadress. Isikustatud ühiskaardi korral piisab ka isikukoodi märkimisest. Üksnes kaugliinipileti ostmiseks ning 5% soodustuse saamiseks ei pea ühiskaart olema isikustatud.

Piletite eelmüük internetis lõpeb 30 minutit enne bussi graafikujärgset väljumist.

Internetist ühiskaardile ostetud piletite puhul kehtib ka tagastusvõimalus. Selleks tuleb esitada taotlus www.pilet.ee keskkonna kaudu hiljemalt 60 minutit enne bussi väljumist.

Lähiajal avaneb Go Busi reisijatele võimalus osta bussipileteid kaugliinidele ka mobiiltelefoniga vastava aplikatsiooni kaudu.

Kersti Gorstov

AS Go Group kommunikatsioonijuht

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments