Haapsalu linnavalitsuse teated

Kylaline

info@le.ee

Haapsalu Linnavalitsus võttis 23.09.2015 istungil korraldusega nr 487 vastu Haava 2, 2a kruntide detailplaneeringu Haapsalus.
Planeering algatati eesmärgiga kaaluda võimalusi ja tingimusi serverikeskuse rajamiseks planeeritavale alale.
Vastuvõetud detailplaneeringuga kavandatakse olemasolevate kruntide liitmine. Planeeritud 6219 m2 suurusele krundile on määratud ehitusõigus, hoonestus- ja keskkonnatingimused, parkimiskorraldus, tehnovõrkude põhimõttelised asukohad ja sihtotstarve ärimaa. Krundile on kavandatud ehitada üks hoone, osaliselt nelja maapealse korrusega (suurim lubatud kõrgus 16 m), osaliselt kolme korrusega. Maa-aluseid korruseid on planeeritud kaks. Parkimine on planeeritud keldrikorrusele.
Detailplaneeringu kooskõlastasid keskkonnaamet, terviseamet ja päästeamet.
Detailplaneering vastab Haapsalu üldplaneeringule.
Detailplaneering avalikustatakse ajavahemikul 12.–25.10.2015. Planeeringuga saab tutvuda tööpäeviti Haapsalu linnavalitsuse fuajees esmaspäevast neljapäevani kl 8–17, reedeti kl 8–16.30 ning Haapsalu linna kodulehel (www.haapsalu.ee).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments