Läänemaalt tahab minna Tallinna eakate festivalile üle saja inimese

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Eakate festival 2014

Eakate festivalile 30. septembril ja 1. oktoobril on Läänemaa BENU apteekidest välja antud üle saja vabapääsme. Rahvusvahelist eakate päeva tähistav festival on Tallinnas Salme kultuurikeskuses.

Festivali tasuta piletid on Läänemaa BENU apteekides saadaval festivali esimese päevani ehk 30. septembrini.

Harivat ja meelelahutuslikku eesmärki kandva ainsa eakatele suunatud suurürituse raames saab osaleda loengutel, võtta osa töötubadest, kuulata kontserti ja kohtuda lemmiktegelastega sarjast Õnne 13.

Teiste seas räägib Hendrik Relve kõrges eas reisimisest, toitumisteadlane Mai Maser tervislikest eluviisidest ja apteeker Liia Saava immuunsüsteemi tugevdamisest. Populaarne arst Adik Levin tervislikust toitumisest.

Festivalil kultuuriprogrammis esineb Haapsalust Tõrviku Seenior Westi vilistlaste tantsurühm Vaido Toomsare juhtimisel.

Festivalil saab kontollida tervist,teha teha tasuta südametervise raporti, lasta mõõta vererõhku, veresuhkrut, kolesteroolitaset ning küsida asjakohast tervisenõu.

Haapsalust läheb buss eakate festivalile veetorni juurest 30. septembril kell 10, aga vajalik on eelnev registreerimine sotsiaalmajas.

Festivali on korraldatud kuus aastat, korraldaja on MTÜ Inkotuba koostöös ajakirjaga 6. Mullu osales festivalil ligi 4000 inimest.

Teavet festivali kohta leiab festivali kodulehelt www.eakatefestival.ee

FOTO: Mullu käis eakate festivalil ligi 4000 inimest. FESTIVALI KODULEHELT

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments