Haapsalu laenuvõime on peaaegu ammendunud

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Haapsalu linnavalitsuse finantsjuht Martin Schwindt ütles reedel linnavolikogu istungil, et linnavalitsuse laenukoormus on selle aasta lõpuks 5,4 miljonit eurot.

Schwindt lisas, et laenukoormus on 52,8 protsenti. Omavalitsuse laenukoormus võib olla kuni 60 protsenti eelarve mahust. Schwindt ütles, et Haapsalu linnavalitsus võib veel laenu võtta 736 000 eurot.

Schwindt ütles, et tulevaks aastaks on linnal plaanis juba nii palju töid, et laenukoormus peaks jõudma 59 protsendini eelarve mahust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tont.
8 aastat tagasi

Haapsalu laenuvõime pole kunagi amendunud,kuni võimul on ref. Sest tehakse valdade sundliitmine valimiste vahelistel ajal. Ning Haapsalu võlgu plekivad teised. Aga Haapsalu inimesena sooviks,et te ka edaspidi ,till ukse vahel,refi poolt hääletaks.

Peetrike
8 aastat tagasi

Muudkui võetakse ja võetakse mõtlematult. Kas linn paneb ikka paika oma prioriteedid. Ma ei saa aru miks hakatakse tegema seda Paralepa silda, mis ei ole arengukava järgi veel järgmise aasta plaaniski, samas palju olulisi töid, mis plaanis jäävad tegemata. See on ju sulaselge korruptsioon Suklese klientide heaks.

karla
8 aastat tagasi

ohh, 736 tonni, selle eest saab ju päris mitu korda Iisraeilis joomas käia

T
8 aastat tagasi

Tore, aga siis ikka 60% täis.