Läänemaa viis noorlaskurit võistlevad Eesti koondises

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Kerli_Neljas

Kerli Neljas osaleb Eesti koondise liikmena Turus Eesti-Soome juunioride maavõistlusel laskmises. ARVO TARMULA

Septembri viimasel nädalavahetusel peetakse Turu linnas Eesti-Soome juunioride maavõistlus laskmises. Eesti 12liikmelises koondisesse on viis Läänemaa spordikooli noorlaskurit.

Püstolis kuuluvad koondisse Kerli Neljas, Kaisa Kuusik ja Andres Kruusma. Kui Kerli ja Kaisa on koondises „vanad kalad”, siis Andres võitles koha koondisse stabiilse esinemisega Eesti juunioride meistrivõistlustel.

Püssilaskmises kuuluvad koondise nimekirja vennad Kristjan ja Martten Tiitsma. Kindlasti oli otsustavaks mõlema püssipoisi medalivõidud tulirelva Eesti meistrivõistlustel.

Meie sportlaste eesmärk ei ole vaid koondisse kuulumine. Arvestades Soome laskmise korraliku taset ja kandepinda ei ole nende eakaaslastega konkureerimine kerge. Veel ei ole teada, kes meile vastu astuvad. Tulemusi hinnates peaksid püstolitüdrukud Kerli Neljas ja Kaisa Kuusik suutma võita.

Püssis on soomlased tavaliselt olnud mäekõrguselt meie laskuritest üle, kuid Kristjani lamadeslaskmine oma risikliku rekordi tasemel võiks neid üllatada. Küsimärgiks jäävad Martten Tiitsma (püss) ja Andres Kruusma (püstol) võimalused esimest korda nii kõrgel tasemel konkureerida.

Mati Seppi

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments