Tuleval esmaspäeval saab Haapsalus tasuta õigusabi

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Õigusemõistmise nädala raames annavad SA Õigusteenuste Büroo juristid neljal päeval kuues Eesti kohtumajas vähekindlustatud isikutele tasuta õigusnõu, kirjutas BNS.

Nelja kohtumaja hulgas on ka Haapsalu kohtumaja, kus SA Õigusteeenuste Büroo jurist annavd õigusnõu tuleval esmaspäeval kell 10-14.

Lähemat infot õigusnõustamiste kohta leiab aadressilt www.juristaitab.ee.

Tasuta õigusnõu antakse Eesti kohtumajades kolmandat sügist. Kogu aasta annavad õigusteenuste büroo juristid regulaarselt õigusnõu aga Pärnu, Viljandi, Paide ja Tartu kohtumajades.

Vähekindlustatud isikutele tasuta õigusnõustamist toetab justiitsministeerium. 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kiireloomulised raha laenude! ! !
7 aastat tagasi

Neile, kes tahavad erakorralise laenu Pakun teile taskukohane intressimäär 3%. Te olete olnud lükkas paljud pangad? Kas teil on vaja rahastamist võlgade konsolideerimise kiiresti? Või sa vajad rahastamise oma äri lugu. Nii et me oleme parim lahendus teie vajadustele. Pakume laenu huvitatud klientidele ilma karistusi. Kui olete huvitatud võtke meiega ühendust niipea kui võimalik ja siis uputama rõõmu.

e-posti: infosservicefinance1@gmail.com