Läänemaa karikavõitjad bowlingus on vennad Nebokatid ja Anti Salf

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

bowling

Haapsalu Vanalinna Bowlingus lõppes läinud nädalavahetusel traditsiooniline Valge Daami bowlinguturniir. Võistlus kuulus Eesti reitinguvõistluste hulka, mille raames selgitati välja ka Läänemaa parimad.

Sel korral võttis võistlustest osa ka rekordarv soomlasi, mis muutis võistluse rahvusvaheliseks. Kohal oli lausa 21 soomlast.

Meeste arvestuses tuli võitjaks pärnakas Jaanus Jaanimägi, järgnesid tartlane Ülari Lees ja läänlane Olari Nebokat.

Naistest võitis soomlane Eila Pitkänen, järgnesid tallinlane Ülle Ristimägi ja soomlane Cindy Ranta-Hytönen.

Võistlusest võttis osa 39 meest ja 17 naist.

Märkimist väärivad kaks tulemust eelvõistlustelt: tartlane Ülari Lees viskas 300 punkti (maksimumpunktid ühes mängus) ja Reimo Nebokat saavutas kuue mängu keskmiseks 230,3 punkti (237, 153, 270, 265, 237, 220).

Olari Nebokati kõrval (Läänemaa karikavõistluse 1. koht) jõudis finaali 18 parema hulka veel kolm läänlast, kes vastavalt lõppvõistlusel
saavutad koha järgi järjestati ka Läänemaa karikavõistluse arvestuses. Eelvõistluse parim Reimo Nebokat mängis finaalides 6. kohale (Läänemaa karikavõistluse 2. koht), Anti Salf 8. kohale (Läänemaa karikavõistluse 3. koht) ja Arvi Nebokat 9. kohale.

Valge Daami bowlinguturniiril täitus sel korral 10. aasta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments