Mihkel Väli võitis Tallinna Nädala regati

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

12047115_1498640683781419_3407999026672690381_nMihkel Väli võistlushoos. Foto: Riina Ramst

18.-20. septembril peetud Tallinna Nädala regatil saavutas haapsallane Mihkel Väli Laser Standard võistlusklassis etapivõidu.

Võistluspäevil valitsenud tuulised ilmaolud Välit ei morjendanud. „Kes tahab võita, peab oskama sõita kõigis tingimustes,” sõnas Väli.

Kokku seitsmest sõidust kogus Haapsalu purjetaja kolm võitu. Ühel korral lõpetas teisena, kahel korral kolmandana ja korra neljandana. Kolm sõiduvõitu kogus ka etapil teise koha teeninud tallinlane Martin Aruja. Ta lõpetas viimased kaks sõitu vastavalt 4. ja 3. kohaga ning kaotas esikoha. „Oluline pole niivõrd sõiduvõitude arv vaid stabiilsus,” selgitas Väli.

Eesti meistrivõistlusete arvestuses saavutas Väli Laser Standard klassis 2. koha. Eesti meistriks tuli varem võidu kindlustanud Karl-Martin Rammo, kes võistles samal ajal Hiinas Qingdao maailmakarika etapil. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments