Haapsalu politsei otsib Apteki kakluse pealtnägijaid

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

APTEKFoto: Markus Sein

Politsei palub abi laupäeval Haapsalus meelelahutusasutuses asetleidnud vahejuhtumi asjaolude ja arvatava tervisekahjustuse tekitaja isiku selgitamisel.

Esialgsetel andmetel laupäeval, 12. septembril kella 3 paiku tõugati Haapsalus Karja tänaval asuvas meelelahutusasutuses Aptek 27-aastast meest, kes kukkus vastu kapi klaasust ja sai klaasi purunemise tõttu vigastusi. Sündmuse osas on alustatud kriminaalmenetlust paragrahvi alusel, mis käsitleb raske tervisekahjustuse tekitamist.

Politsei palub meelelahutusasutuses või läheduses viibinud inimeste abi, et tuvastada meest, kes on alust seostada tervisekahjustuse tekitamisega. Esialgsetel andmetel on politsei poolt otsitav eesti keelt kõnelenud mees lühikeste juustega umbes 30-aastane. Otsitav on umbes 180 sentimeetrit pikk ja ta kandis musta nahktagi.

Kõigil, kellel on infot võimaliku teo toimepanija kohta või omavad teavet, mis aitaks isiku tuvastada, palutakse pöörduda politsei poole telefoninumbritel 5305 8818 või e-posti aadressil laane.vihje@politsei.ee.

Ennekõike soovitab politseiga ühendust võtta mehel, kes vahejuhtumis ise osales.

Haapsalu politseijaoskonna juhi Andrei Taratuhini sõnul on politsei eesmärk võimalikult kiiresti võimalik tervisekahjustuste põhjustaja tuvastada.

„Hetkeseisuga puuduvad politseil kinnitatud andmed haakristi sümboolika osas," viitas Taratuhin infole, mille kohaselt kandis üks kalkuses osalenuist haakristiga t-särki. "See info on kontrollimisel ja soovitan enne asjaolude selgumist loobuda igasuguste meelevaldsete seoste loomisest ning oodata asjaolude selgumiseni. Sündmuskohal viibinud inimeste esmaste ütlustele toetudes puudub praegu alus, et seostada vahejuhtumi põhjuseid ideoloogiliste kaalutlustega," rõhutas ta.

"Kinnitan, et politsei keskendub praegu juhtunu täpsete asjaolude väljaselgitamisele. See sündmus tõestab taaskord, et öisel ajal avatud olevatel ettevõtetel tuleb pöörata tähelepanu külastajate turvalisusele. Turvakaamerate soetamine võib küll olla ettevõtjale kulukas, kuid nende olemasolu nii ennetava kui ka hiljem asjaolude ja isikute tuvastamisel, on asendamatu,“ ütles Taratuhin.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Innar,endine+malevavanem
8 aastat tagasi

Mingi väikse tõukamise eest otsitakse nüüd meest taga.
Neid tõuklemisi on juba lasteaias ja koolis sadu ja kas iga kord kutsutakse politsei?

Innarile
8 aastat tagasi

Mis tõuklemisest sa räägid? Kui mees ikka Tallinnasse haiglasse edasi viidi, siis see ei ole naljamäng.

elu
8 aastat tagasi

Kus tänavate supper spiooni kaamerad saanud on nyyd!?