Läänemaa alistas võõrsil JK Kernu 3:0

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

jalgpall läänemaa kernu tsupsmann

Foto kevadringi kohtumisest meeskondade vahel. Foto: Oliver Tsupsman

Kevadringis 1:1 viigi välja võidelnud Kernu Kadakas ei pakkunud laupäeval, 12. septembril kell 14 kodusel Kernu Põhikooli staadionil läänlastele suurt vastupanu ning mäng kulges peamiselt Läänemaa JK Haapsalu kontrolli all.

Juba varakult tabas latti Läänemaa ründaja Vladislav Šikirjavõi pärast mitme kaitsja üle mängimist. Järgmisel korral enam ründaja ei eksinud, kui Šikirjavõi Martin Salfi söödust palli Kernu väravavahi selja taha saatis. Pall käis korra ka Kernu latis, kui Leonid Bragini antud nurgalöögist Martin Salf palli vastu latti suunas.

Poolaja keskel teenis Aare Avila karitusala äärelt karistuslöögi. Löögi sooritas ründav poolkaitsja Salf, kelle löök tabas Kernu müüris seisnud mängija kätt ning kohtunik määras läänlastele penalti, mille peale Kernu poolkaitsja Alo Säkk suurt meelepaha välja näitas ning endale kollase kaardi sepistas.

Penaltit läks lööma Šikirjavõi, kes saatis kindlameelselt Kernu väravavahi ühte suunda ning palli teise – 2:0 Läänemaa JK Haapsalu kasuks. Mõned minutid hiljem teenis Säkk oma teise kollase, kui üritas Avilalt palli tagasi võita teda tirides. Üllatuslikul kombel sai ka kollase samas olukorras Avila, kes peab nüüd kolme kollase kaardi kogumise tõttu vahele jätma järgmise kohtumise liiga esikoha Pärnu jalgpalliklubiga.

Teisel poolajal lahendasid Läänemaa mängijad suurepäraselt kontrarünnaku, mis lõppes Martin Salfi väravaga, mis vormistas mängu lõppseisu: JK Kernu Kadakas 0:3 Läänemaa JK Haapsalu.

Läänemaa JK Haapsalu järgmine mäng on järgmisel pühapäeval, 20. septembril kell 14 Pärnu Raeküla staadionil, kus mängitakse esimesel kohal oleva Pärnu jalgpalliklubiga.

Bert Rotberg 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments