Ministeerium palus vabandust Lääne-Nigula unustamise pärast

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Sotsiaalministeeriumi pressiesindaja palus vabandust, et ministeerium unustas saata kirja Lääne-Nigula vallavalitsusele.

"Palume vabandust, et selline kahetsusväärne juhus aset leidis," seisab sotsiaalministeeriumi kirjas.

Sotsiaalministeerium palus kõikidel omavalitsustel 9. septembriks vastata, kas neil on munitsipaaleluruume, kuhu majutada pagulasi. Peale Lääne-Nigula valla jäi kirjasaajate ringist välja ka Tallinna linnavalitsus.

"Kinnitame, et ministeerium ei ole ühtegi enam kui kahesajast omavalitsustest kirjasaajate ringist tahtlikult välistanud. Saadame kirja ka neile koheselt. Kuna mitmed omavalitsused on meilt palunud vastamiseks ajapikendust septembri lõpuni, jääb ka Tallinnal ja Lääne-Nigula vallavalitsusel aega kirjale vastamiseks," teatas sotsiaalministeerium.

Loe uudist, kuidas Lääne-Nigula vallavalitsus jäi kirjata, siit. 
 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
energeetika
8 aastat tagasi

L Nigulat ,,ei unustatud,, juhuslikult.Teda on palutud kôige sagedamini puhastada ja see môjutab … (alates ministeeriumist ja lôpetades nn. soorebase lahkumisega,kes valla tähtsaima mehe pere ûmber luusis.)Miks vald siis selle hea kôrvale lûkkas?