Holsmer lubab Postimehe kohtusse kaevata

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Tallinna Sadama nõukogu esimees Remo Holsmer saatis avalduse, milles lubab ajalehe Postimees kohtusse kaevata loo eest, mis väitis, et ta küsis Vjatšeslav Leedolt meelehead.

„Kinnitan, et tänases Postimehes avaldatud väited ei vasta tõele. Ma ei ole Vjatseslav Leedolt küsinud mingeid hüvesid. Pean kahetsusväärseks, et ajalehes Postimees on esitatud mind laimavaid väiteid ja alusetuid süüdistusi. Olen Vjatseslav Leedoga kohtunud ja ei eitanud seda fakti eile ka Postimehele. Kavatsen oma õiguste kaitseks ja artiklis esitatud väidete ümber lükkamiseks pöörduda kohtusse," kirjutas Holsmer.

Postimees kirjutas täna, et Tallinna Sadama nõukogu esimees Remo Holsmer ja nõukogu liige Kalev Lillo (mõlemad Reformierakond) ning sotside peasekretär Indrek Saar küsisid Leedolt raha, et viimane saaks jätkata parvlaevalepingut Väinamerel. Leedo keeldus ja seejärel andis valitsus Väinamere parvlaevaliikluse korraldamise Tallinna Sadamale.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments