Lugejakiri: Suvitaja kurdab kopterimüra üle

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kas teate et Haapsalu linnavalitsus ei tea linna kohal lendavast huvikopterist ja tema tekitatud mürast mitte midagi. Samuti ei olnud nad teadlikud, et kopter lendab meil pea kõikidel suurematel üritustel juba alates Itaalia veinipäevadest ja rikub nende puhkajate idülli, kes on tulnud siia vaikust nautima.

Haapsalu linnavalitsusest pakuti välja, et äkki on tulnud Sõnajalad Haapsalusse ja soovitati pöörduda lennuametisse, sest nad ei tea sellest mitte midagi. Isegi seda ei tea, et kopter kasutab maandumiseks linna maad Haapsalu taastusravihaigla . Sellised teadmised omandasin ma reedel 29. augustil kell 16.25, kui helistasin Haapsalu linnavalitsusse ja küsisin, et kas ma pean peatselt saabuvaid puhkajaid ette hoiatama kõrgendatud müra suhtes. Lausa kahju on niisugusest linnavalitsusest, kes ei tea mis nende peade kohal toimub.

Suvitaja, kirja autori nimi toimetusele teada

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
19 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tõnu
8 aastat tagasi

Võtke palderjani ja tundke rõõmu.

Kukimuki
8 aastat tagasi

Järgmine suvi tuleks koik pidused ära lõpetada. Siis oleks rahulik. See aasta veel nostalgiapäevad oma veneautode plärinaga kudagi ära kannatama.

ei meeldi vää
8 aastat tagasi

veel vastikumad on
verised käed
haisev raha
korruptsioon
selles elate küll ja mitte 1 koer ei klähvi

xp
8 aastat tagasi

Ega need summutita tsiklid kopterile palju alla jää, keelaks need ka ää? Üldse võiks veel palju asju ära keelata, näiteks hinnatõusud, halvad ilmad, kurjad naised jne.

mis siis teha
8 aastat tagasi

Jääb mulje et kui linnavalitsus oleks kopterist teadnud siis oleks kohe ka müra väiksem olnud.

Vallo
8 aastat tagasi

See helikopter teeb ekskursiooni linna vaatamiseks.

herr Ligi
8 aastat tagasi

kusjuures isegi panin Teil üks päev tähele, et hävitajad patrullisid lausa taeva all reisilennukit. Ja kogu trio lendas suht madalal.

Amanda
8 aastat tagasi

Koligem maale!

maali
8 aastat tagasi

viljandis vist sama nali 🙂 ärge pödege,sügis käes,rahu kuipalju

Koperdaja
8 aastat tagasi

Elan ise samas Neuroloogia kôrval ja koperdaja müra on küll maandumistel ja ôhkutôusmistel kuulda kuid polnud häiriv. Samas kui me hakkame igat atraksiooni keelama siis ei oleks ka töökohti ja makse ei laekuks Haapsalusse. Samas kindlasti häirib vanalinnas elavaid inimesi ka Lossipargis toimuvate ürituste melu ja kohvikutes rôômsalt aega veetvate inimeste kôvem naer ja jutt. Ega siis sellepärast pole vaja hakata kohvikuid sulgema, et môni Soome külaline vingub. Elu on edasi läinud ja kui soovite vaikust siis kolige Matsallu, nimelt seal on lennukeeluala……..

kuule koperdaja
8 aastat tagasi
Reply to  Koperdaja

sul on viimane aeg kõrvaarsti juurde minna, kui pole just pöördumatult hilja muidugi.