Lääne Elu paberleht neljapäeval, 3. septembril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

lel0309001

Taebla uues põhikoolis on palju valgust ja vähe seinu

Arhitekt Kai Enno on esitanud Lääne-Nigula valla rahvale tutvumiseks Taebla põhikooli eskiisprojekti. Volikogu tutvus eskiisiga läinud nädalal, kooli hoolekogu, lapsevanemad ja õpetajad arutavad eskiisi 14. septembril. Arhitekt sai ülesande kujundada koolimaja, kus on palju ruumi, valgust ja õhku. tal tuli kinni pidada ka haridusministeeriumi antud parameetreist: et oleks odav ülal pidada ega oleks ülearu suur.

"Vehkleja" produtsent: Soomlased tegid julge otsuse

Haapsalu vehklemiskoolkonna algusest jutustava filmi „Vehkleja” Eesti produtsendi Ivo Felti sõnul on soomlaste otsus saata võõrkeelse filmi Oscarile kandideerima eestikeelne film, julge samm. Felti hinnnagul on Oscari kandidaadiks esitamine on märk filmi õnnestumisest, kuid sealt üheksa hulka jõuda keeruline.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
x
8 aastat tagasi

Mis koosolekule? Arvate et keegi rahvast kuuleb?

Xile
8 aastat tagasi

Paku siis parem välja või mine koosolekule ja vestle arhitektiga. Mis sa siin plätrad ega sellest tolku pole.

Anonüümne
8 aastat tagasi
Reply to  Xile

Parim lahendus oleks konkurs projekteerija leidmiseks.

x
8 aastat tagasi

Milline õudus. Kes selle väljamõtles? Kas tõesti tehakse lastele selline laut? Volikogu kus on teie silmad ja mõistus kui selle läbi lasete.

sorts
8 aastat tagasi

kena odav ehitada( nigu eurolauta) -seinad-laed sändvitsist (mis tilguvad) ,fassaad plekist ja sisse lapsed kes välja tulles eriti lehmadest ei erine ( mõistuse poolest)

Nunuh
8 aastat tagasi

…koolimaja näeb välja nigu eurolaut aga noh üks euro värk ole….