Annika Mändla alustab täna Läänemaa Turismi juhina

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

IMG_6836Jane Möll (paremal) annab Läänemaa Turismi juhtimisel teatepulga üle Annika Mändlale. Foto Arvo Tarmula

1. septembril asub Läänemaa Turismi uue juhina tööle Annika Mändla, senine turismijuht Jane Möll loobus ametist ülikooliõpingute tõttu.

Annika Mändla leidis enne esimest tööpäeva, et Läänemaa Turismil on Läänemaa turismimaastikul oluline roll. „Kui rohkem sisse olen elanud, oskan kindlasti täpsemalt öelda millele rohkem tähelepanu pöörata. Kuid praegu pean oluliseks turismiettevõtjate ja omavalitsuste koondamist organisatsiooni,” ütles ta.    

Lahkuva turismijuhi Jane Mölli sõnul on just omavalitsuste ja ettevõtjate ühe mütsi alla saamine turismiorganisatsiooni alustala. „Läänemaa Turism hotelle ega söögikohti ju ei ehita. See, mis väljapoole paistab, on liikmete — ettevõtjate ja omavalitsuste – ühine pingutus,” selgitas ta.  

Läänemaa Turismi uus juht Annika Mändla on Haapsalus sündinud-kasvanud ja siin ka gümnaasiumi lõpetanud. Varasemast on tal töökogemus Läänemaa muuseumist, kus ta praktikal olles on läbi viinud lastele giidituure.

Praegu õpib Mändla Tartu ülikooli Pärnu kolledžis turismi- ja hotellimajandust, käsil on viimane õppeaasta. Mändla sõnul on üsna palju viimastest koolitöödest seotud praktikaga, mida annab uue ametiga ühildada — ühelt poolt koolis saadud teadmisi kohe töös rakendada ja teisalt töökogemust õppetöös ära kasutada.

Läänemaa Turismi juhi kohale kandideers neli inimest.

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments