„Mis see tähendab, et Eestisse tuleb 150 pagulast? Sama, mis järgmine Austraaliasse viiv lennukitäis noori eestlasi!”

Maris Sander

info@le.ee

_MG_7119[1]

Sander Õigus eilsel Stand Up komöödia showl. Foto: Maris Sander 

Nii lõpetas eilse fantastilise stand up show lokaalis Aptek Austraaliast pärit koomik Louis Zezeran.

Noorte stand up koomikute Karl-Alari Varma, Ardo Asperki, Sander Õiguse ja Mikk Sügise üheks lemmikteemaks olidki migratsioon, rassism ja pagulased, nalja visati nii Kristiina Ojulanna, Martin Helme kui ka Valge Daami üle, kelle inglise keelne nimetus White Lady pakkus mitmeid võimalusi aktuaalset teemat läbi huumoriprisma lahata.

Sander Õigus vastas küsimusele, et miks nad sellised liberaal-tolerastid on ega toeta EKREt, järgmiselt: „Me oleme intelligentsed, mõtlemisvõimega inimesed. Koomikuks olemise point ongi see, et sa istud kodus ja mõtled, mis sa arvad nendest asjadest ja siis paratamatult jõuad mõistliku järelduseni.”

„Eks see on üle maailma nii, et naljalt parempoolseid koomikuid ei leia kuskilt,” arvas Ardo Asperk. Karl-Alari Varma lisas, et „eks meil on kõigil oma asjad, mida me ei salli. Mina näiteks ei salli seda, kui inimesed käivad minu ees aeglaselt, minu meelest võiks nad kõik riigist välja saata!” naeris ta. 

Veel kandsid noored ette mitmeid naljalugusid, kust tulid välja põlvkondadevahelised erinevused, näiteks arvuti-, ja inglise keele oskuse osas, aga palju arutleti ka suhtumise üle homodesse, venelastesse ja narkootikumidesse.    

Koomikud rääkisid, et kui neil on täissaal ja noori inimesi maja täis, siis ei hoia nad üldiselt midagi tagasi ega tsenseeri end. „Tänane õhtu oli täpselt selline – täismaja, kõik olid noored, enamustel kokteil ees – siis ei olegi üldse vahet, mis ma ütlen,” arutles Õigus pärast ülesastumist Haapsalu publiku ees.

Comedy Estonia rühmituse all esinevad noored stand up koomikud esinesid Haapsalus juba mitmendat korda ning kindlasti näeb neid puhvetis Aptek peagi jälle.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
jah
8 aastat tagasi

“„Mis see tähendab, et Eestisse tuleb 150 pagulast? 40-dal tuli100000 tiblat, mis tähendas, et siberisse viidi rongide täied eestlasi, kokku peaaegu sama palju kui tiblasi tuli, ja pärast tulijaid ei jõudnud keegi enam kokku lugeda

yll
8 aastat tagasi

pikk lapsepõlv on tore.hiljem kui ise kõige selle tralli eest maksma hakkad enam
nii tore polegi.kui oled noor ja pole sots siis ole südametu aga kui sa vanemana
konservatiivsemaks ei muutu oled lihtsalt loll või luuser kellelt sotsil pole midagi võtta.

Tont.
8 aastat tagasi

Erinevalt El i nimelisest kolhoosist on Austraalias kord majas ja sinna karjakaupa dokumentideta illegaale abirahadele lebotama ei vòeta,sellest vòiks noormees pyyda aru saada. Vàiksemate pàtitegude eest saad trahvi ja lyyakse riigist vàlja.

Pensiomär
8 aastat tagasi

//Veel kandsid noored ette mitmeid naljalugusid, kust tulid välja põlvkondadevahelised erinevused, näiteks arvuti-, ja inglise keele oskuse osas,//

Olgu ikka pealegi, on ikka arvamine, mul pole mingit raskust arvuti kasutuses.

Pikker
8 aastat tagasi

Palju neid joomaurkaid seal Haapsalus juba on ka?