Õhtuks peaks Haapsalus sadu lakkama ja rongkäik ilmselt ära ei jää

Maris Sander

info@le.ee

Vihmasadu 033

Kuigi hetkel Haapsalus vihma kallab, lubavad nii Eesti Riigi Ilmateenistus kui ka Norra Meteoroloogiainstituut, et õhtuks sadu lakkab. See tähendab, et ära ei jää ka kella 17.15ks planeeritud Valge Daami päevade avarongkäik, kus umbes 350 esinejat kõnnivad Veetorni juurest Piiskopilinnusesse.

„Et hommikul tuleb suur sadu, see oli teada. Praegu võtaks rahulikult ja ootaks ära, mis ilm teeb,” ütles Valge Daami päevade korraldaja Gülnar Murumägi. „Praegu pole põhjust arvata, et vihm nii kaua kestab ja kui tõesti on ka kell viis laussadu nagu praegu, siis näeb, mis saab,” lisas ta.

Samas on mõned kauplejad juba teada andnud, et nad täna vihmaga Haapsalusse kauplema ei tule, mõned aga avavad oma letid hiljem. Karja tänava käsitöölaat peaks algama juba keskpäeval: „Hetkel on raske öelda, kui palju müüjaid kohale tuleb”, nentis Murumägi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments