Helpific aitab vaimse tervisehäirega inimesi tööturule

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Reedel saavad huvilised kultuurimaja esisel osaleda Helpific-tuuril, mis tutvustab, kuidas aidata moodsa info- ja kommunikatsioonitehnoloogia abil vaimse tervise häiretega inimesed tööturule. Näpunäiteid jagatakse ka vabatahtlikele, kel soov puudega inimesi aidata.

Tuuril kohtutakse tööandjate, avaliku sektori institutsioonide ja puuetega inimeste organisatsioonide esindajate ning muude Helpifici huvilistega, korraldatakse arutelusid ja seminare ning antakse võimalus interaktiivsel alal oma oskused ja võimed proovile panna.

Tuuri jooksul paigaldatakse linnaruumi erilised installatsioonid, kus on kunstilisteks kangelasteks kuus erivajadusega noort. Puudest hoolimata on nad kõik positiivse ellusuhtumise ning mitmesuguste huvide ja teadmistega indiviidid, kes vabatahtlike abistatutena saavad elada täisväärtuslikumat elu.

Helpific on veebiplatvorm, mis aitab vabatahtlikul abistajal ja erivajadustega abivajajal üksteist leida. Vaata ka: www.helpific.com

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments