Läänemaa motomehed tegid Tartumaal head sõitu

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

motokross Reio EngmanReio Engman. Foto arhiiv.

Tartumaal Langel sõidetud Eesti motokrossi meistrivõistluste 3. etapil oli rajal ka hulk Läänemaa krossisõitjaid, kellest Ervin Kuris oli teine ja Reio Engman neljas. 

MX Veteranide klassis lõpetas Reio Engman mõlemad võistlussõidud tihedas konkurentsis neljandana. Kahe sõidu kokkuvõttes kogus läänlane 36 punkti ning jäi esimesena poodiumilt välja. Kiireim oli lätlane Raivo Freibergs. Meistrivõistluste arvestuses hoiab Engman kolmandat kohta, kaotades liidrile Heigo Laurenile 43 punktiga.

Mini Hobi klassis kihutanud mehed-naised jahtisid Eesti karikavõistluste punkte. Mõlemas sõidus õnnestus teine koht hõivata läänlasel Ervin Kurisel, kellest eespool lõpetas Hans-Arvet Tilk. Peale 9.etappi hoiab Kuris oma klassis kindlalt liidrikohta.

Eesti MV viimane etapp peetakse 12.-13.septembri Tihemetsas. Mini klassi võidusõite saab jälgida juba 20.augustil Linnamäe lähistel Sepa krossirajal.

Hannes Prikk

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments