Aaro Õismets võitis Valge Daami lauatenniseturniiri

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

DSC_0125

Meeste turniiri auhinnasaajad erinevates kategooriates. Foto: Erakogu

Haapsalus toimunud 3. Valge Daami lauatennisturniiril tegi hea mängu pärast kümnepäevast Läti laagrit hästi taastunud Aaro Õismets, kes alistas finaalis pärnaka Antti Luigemaa 3:1. Kolmandaks jäi Anatoli Lans Maardu klubist. 

Hea võistluse tegi ka Heikki Sool (reitingus 133.), kes alistas mitu endast edetabelis oluliselt eespool asuvat  mängumeest nagu Kalju Kalda (116.) ja Mart Luuk (42.), kuid samas kaotas oma paarismängupartnerile Pärnu treenerile Peeter Sumrele (168.) 0:3 ning pidi leppima 9.kohaga. Jüri Muuli oli 20. ja Mati Paat 25. 

Naisteturniiril ei suutnud Karin Talving mängudeks keskenduda ja jäi kuuendaks, kuid naispaarismängus koos Marika Kotkaga andsid esikohamängus kõva lahingu paarile Valeria Sarõtševa-Elena Todirca (Pärnu-Moldova). Siiski tuli vastu võtta 2:3 kaotus.

Naisüksikmängus oli teistest mänguliselt ja oskustelt peajagu üle moldaavlanna Elena Todirca, teiseks jäi Valeria Sarõtševa ja kolmandaks Maria Gelfond S.-Peterburist.

Meespaaride finaalis võitsid Luigemaa-Luuk väga tasavägises finaalis 3:2 ja 12:10 viimases setis Aaro Õismetsa-Maksim Vuhkat.

Veteranide euroopa mängudeks paarismängus kokkusobivust proovinud Kalda-Sool jäid neljandaks, kaotades kolmanda koha mängus Anatoli Lansile-Aleksandr Vuhkale 0:3 (Maardu-Moskva).

3. Valge Daami lauatenniseturniiril oli osalejaid Peterburist, Moskvast, Moldovast ja loomulikult Eestist – kokku 39 pinksisti, kes kontrollisid oma valmisolekut peatselt algavaks uueks hooajaks. 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Pikker
8 aastat tagasi

Tubli Heiki,aga pane tennise pael kinni!